Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szétszakadt kötélhúzás közben

Egy bigfoot építése már önmagában gyermekien naiv és egyszerű életszemléletet feltételez, ám az az ötlet, hogy két ilyen szörnyeteget egymáshoz kössenek, hogy eldöntsék melyik az erősebb már erősen megkérdőjelezi az illető(k) szellemi kapacitását. Ki hitte volna, hogy ez lesz majd a vége, ugye senki?



0 Tovább

Nem adta ki az ugratás a Dodge Chargerrel

Vicces dolog Hazárd megye lordjai replikát csinálni egy régi Dodge Chargerből, az viszont már kevésbé, hogy utána mindezt rommá törik egy ugratás kedvéért. Persze valószínűbb, hogy az alkalmi kaszkadőrünk nem így tervezte a landolást, de a próbálkozását látva maximum csak az autót tudjuk sajnálni.



0 Tovább

Kikerülte a kocsisort egy orosz buszsofőr

Két nappal ezelőtt írtunk egy indiai buszbalesetről, ahol az egyik sofőr egyszerűen nem akart megállni a kereszteződésben. Orosz kollégája is hasonlóan türelmetlen volt, de ebből a manőverből szerencsére nem lett csattanás, ami csak a szembejövők gyors reakciójának és a szerencsének köszönhető.

1 Tovább

Buszok csattannak egy indiai kereszteződésben

A lámpa nem működik, a kisebbik busz vezetője pedig úgy érzi, felesleges megállnia, még éppen átfér balról jövő társa előtt. Nem fér át, a nagyobbik egyszerűen félrelöki. A baleset legtechnikásabb sofőrje abban a kis háromkerekűben ül, amelyik milliméterre kiszámolva száguld át a felboruló busz háta mögött. Indiában igazi túlélő kaland a közlekedés, nem csoda, hogy elképesztően rosszak a baleseti statisztikák. A baleset miatt összesereglő tömeg is sokáig lábatlankodik az úttesten, anélkül, hogy a rendőrök elküldenék őket.

1 Tovább

Soha ne parkoljunk akna fölé!

 Az alábbi videó jó példa arra, hogy miért nem szerencsés, ha egy aknafedél fölé parkolunk. Azon túl, hogy csatornaszaga lehet az autónknak még olyan kockázatokkal is számolni kell, hogy a víz nem csak befelé, hanem kifelé is távozhat a nyílásból, ahogy tette ezt Montreálban. Nem tudni, hogy "csak" egy csőtörés, vagy az esőtől megáradt hálózat okozta a galibát, bár a Ford Focus tulajdonosának gyakorlatilag mindegy is, hogy mi miatt amortizálódott le az autója.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek