Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rombol az elszabadult traktor

Egy amerikai áruház parkolójában valahogy elszabadult egy hókotrásra rendszeresített traktor, amely szép komótosan kőrözve egy kicsit átrendezte a környéket. A magányos ámokfutásnak végül egy lámpaoszlop vetett véget, ám addig egy Toyota Corolla és egy piros Suzuki SX4 alaposan leamortizálódott. Útban voltak.


0 Tovább

Ennyit láthatott Stohl a baleset okozásakor

Első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték Stohl Andrást maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettéért. A szakértői vélemény szerint a színész közepesen ittasan vezetett és okozott súlyos balesetet tavaly májusban (kábítószert is találtak a szervezetében, mivel azonban elterelésre ment, azért nem vonták felelősségre).

De mit láthat, hogyan tud vezetni egy közepesen ittas vezető? Korábban kipróbáltuk: nézze meg képes-videós cikkünket!

0 Tovább

Elhajtott a lángoló tartályautóval egy török sofőr

Hatalmas lélekjelenlétről és bátorságról tett tanúbizonyságot az a török kamionsofőr, aki beugrott egy lángoló tartályautóba és elhajtott a benzinkútról, így akadályozva meg egy esetleges robbanást.


Az fenti videót egy török benzinkút biztonsági kamerái rögzítették és az látható rajta, hogy lángra kap egy tartályautó amelyből éppen az üzemanyagot szivattyúzták át az állomás egyik föld alá süllyesztett tartályába. Az esetet látva a legtöbben elrohannak, egyedül csak a tartályautó sofőrje rohan oda és próbálja megfékezni a lángokat egy kézi porolótóval. Amikor rájön, hogy nincs esélye eloltani a tüzet, beugrik a tartályautó fülkéjébe és elhajt a járművel. A sofőr mintegy egy kilométer után állt csak meg egy biztonságos helyen, ahol eloltották az autóját. Bátorságának köszönhetően senki sem sérült meg a balesetben.

1 Tovább

Lebontották hátulról a motorost - videó

Hatalmas szerencsével úszta meg az alább látható ráfutásos balesetet egy amerikai motoros, akit egy idős néni tolt neki egy – nálunk nem forgalmazott - Scion Xb-vel egy másik autónak. Furcsamód a motoros vesztét az okozta, hogy teljesen szabályosan haladt a forgalom ritmusával, meg sem próbált jobbra, vagy balra kitérni az előtte megálló autó mögül, így még csak azt sem lehet mondani, hogy már megint az ámokfutás okozta a balestet, egyszerűen csak a néni reakcióidejével voltak gondok.


szólj hozzá: Motoros baleset

2 Tovább

Így kell összetörni egy új Ferrarit

Ötszáz mérföldet sem sikerült baleset nélkül megtennie egy 458 Italia tulajdonosának Floridában.

Nem teljesen tiszta, hogy került egy Ford F150-es bal első kereke alá egy Wes Moschetto nevű cégvezető két hete vásárolt 458 Italiája, de az bizonyos, hogy a nagyjából ötvenmillió forintos sportkocsi értékvesztése alapesetben azért szerényebb ennél.

2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek