Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Majdnem a vesztébe rohant az orosz Nexiás

Az előzés a legveszélyesebb manőver. Ha nem tudjuk idejében befejezni, nagy baj lehet belőle, de az sem sokat ér, hogy megvan hozzá a tempó, ha nem szabad az út. Az alábbi videón jól látszik, milyen kockázatos, ha nem jól mérjük fel a helyzetet. Adott egy jobbra kanyarodó Citroen C4, egy azt kikerülő Renault Clio Symbol és a kocsisort előző, hirtelen megérkező Chevrolet Nexia. Sofőrjének döntenie kellett, hogy a szembejövőbe, vagy a Clióba csapódik.

0 Tovább

Boltba hajtott a BMW-s

Bevásárolni indult, közben majdnem tömegszerencsétlenséget okozott egy BMW-s Mexikóban. Parkolás közben valószínűleg megijedt az előtte sétáló gyalogostól, de nem a fékbe taposott, hanem a gázra lépett, és azzal a lendülettel a kirakatot áttörve beszáguldott az üzletbe. A járókelők és az eladók közül senki sem sérült meg, bár a célba vett gyalogos elesett az ijedtségtől és az egyik eladót is majdnem sikerült elütnie, amikor ki akart tolatni a boltból. Úgy tűnik, a sofőr nem vette tudomásul, hogy csaknem az egész épületet lebontotta, kihajtotta a tükröt és egyszerűen ki akart tolatni a kellemetlen helyzetből, amiért nem csak magyarázattal tartozik.

0 Tovább

A járdán is majdnem elgázolták

Két autós figyelmetlenségéből majdnem a járdán sétáló hölgy húzta a rövidebbet. A karambol után egyik autó se lassult le jelentősen, egy ház falába csapódtak.

Manapság már a járdán sétálva is érdemes a forgalmat figyelni, ez derül ki egy tavaly készült ipari kamerás felvételből. A járókelőt csupán a szerencse és a gyors reakciók mentették meg attól, hogy egy autóbaleset vétlen áldozata legyen.

Bár a kameraképből egyértelműen nem látszik, hogy pontosan miként volt kitáblázva a kereszteződés, de az biztos, hogy valamelyik fél nem adta meg a másiknak az elsőbbséget, így ütközhettek össze. A felek az utolsó pillanatban vehették észre egymást, ezért szinte semmilyen lassulást nem látni a felvételeken, de az ütközés után sem vészfékeztek, így juthattak el az épület faláig.  

2 Tovább

Tehetetlen csúszkálás a hegytetőről

Az alábbi videó meseszerűen indul: napsütés, gyönyörű táj és egy remek csapatás egy motoros hószán nyergében. Sajnos az idillből hamar rémálom lesz, egy balul sikerült - talán ugratási kísérlet? - manőver után és innentől kezdve percekig nézhetjük, ahogy szegény főhősünk tehetetlenül bukdácsol lefelé a meredek hegyoldalon az egyre ramatyabb állapotban lévő hószánnal együtt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy sem a szánnal, sem a sziklafallal nem találkozott a nagy hempergésben.



0 Tovább

Nem adta ki a kanyar a kínai kamionosnak

Azt gondolta az alábbi videóban látható kínai kamionsofőr, hogy lendületből még átfér a sárgán. Igaza is lett, csak a lámpa utáni kanyar nem adta ki. Kíváncsiak vagyunk, hogy a zöld lámpánál indulásra kész robogósok mit éreztek, amikor eléjük zuhant a platóról elszabadult konténer.



0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek