Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A termék ereje

Egy kellőképpen karakteres termék anélkül is képes vágyakozást kelteni, hogy megjelenne a plakáton. Így gondolkoztak az alábbi reklám alkotói is. Perceken át nézegethetjük csodálkozva a vágtató pónikat, mire megakad a szemünk a bal alsó sarokban elhelyezett apróbetűs feliraton, akkor azonban minden világossá válik.

0 Tovább

Mire jó a konyhakés?

Egy kis fantáziával és kézügyességgel az otthonunkban megtalálható tárgyak felhasználásával nagy kiadásoktól kímélhetjük meg magunkat. Ezt tette ennek a kocka Ladának a tulajdonosa is, aki a jobb hátsó ajtó elromlott zárját egy jókora késsel pótolta. Kár lett volna megkönnyíteni a tolvajok dolgát, ha már a modellfrissítés során Togliattiban búcsút intettek a védelem gyenge pontjának számító elefántfül ablaknak.

0 Tovább

A fenegyerek új játéka

Chris Burden, az extrém performanszairól híres kaliforniai művész világhoz és autókhoz fűződő viszonyáról minden tanulmánynál többet mond 1974-es, "Trans-fixed" című alkotása. A vakmerő Burden szó szerint megfeszíttette magát egy Volkswagen Bogár hátán, kezeit a tetőhöz szögezték, majd meztelen felsőtesttel végigfeküdt a gömbölyded karosszérián. Az igazi önkínzás azonban csak ezután következett, a Bogarat leparkolták egy garázsban, majd két percen keresztül padlógázon járatták.

0 Tovább
12
»

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek