Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Váratlanul kirobbant a légzsák

Egy úton heverő fémdarab zavarta meg szenzorokat, kinyílt az utas-oldali légzsák. Szerencsére az ijedtségen kívül nem történt semmi.

0 Tovább

Robbanó légzsák ütött Audi-logót egy sofőr karjába



Egy nyugat-virginiai sofőr nemrégiben csúnyán összetörte Audi A4-esét, a balesetben maradandó sérüléseket szerzett. Mármint jó ideig maradandóan ott lesz a karján a négykarikás Audi-logó, amit a robbanó légzsák, pontosabban a kormánykerék lerepülő borítása ütött rajta. A nem önként vállalt tetoválást büszkén viseli a férfi, a kezéről készült fotót saját maga tette ki a Facebookra. A Jalopnik kommentelői szerint tulajdonképpen nem ritkák az ilyen esetek, egy biciklist cserbenhagyó gázolót is úgy találtak meg az Egyesült Államokban, hogy autójának logója és hűtőrácsának egy része a képen láthatóhoz hasonló sérülést hagyott áldozata hátán.

1 Tovább

Nagyon különleges parkolás

Nem borít fel több szemetest, nem tesz több kárt kollégáiban, nem okoz percek alatt tömegkatasztrófát és nem szerez több felhőtlen pillanatot a rajongóknak Frank Drebin, vagyis a kétbalkezes hadnagyot felejthetetlenül alakító Leslie Nielsen. A 84 éves korában elhunyt színészről egy filmrészlettel emlékezünk, melyben vezetői tudásáról, gyors reflexeiről és problémamegoldó képességéről is meggyőzi a nézőket. A komoly filmes és televíziós szerepei ellenére komikus színészként elkönyvelt Nielsen, a számtalan galibát okozó, de mindig magabiztos Frank Drebin hadnagyként lett széles körben ismert.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek