Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ami még a Genfi Autószalonon sincs

Amerika a lehetőségek és persze a túlméretezett dolgok országa. Itt semmi sem lehetetlen, különösen, ha tuningról van szó. Tom Wolfe hatvanas évekbeli "méretautói" mára alaposan kinőtték magukat, nem is beszélve a kerekeikről. Ma már a szériaautók sem elég mutatósak tizenhét colos könnyűfém felnik nélkül, a feltűnési vágytól fűtött autóépítők kénytelenek egyre nagyobb túlzásokba esni.

0 Tovább

Japán álom

Az amerikai kisbuszok stílusában egy Kei-carból készült a Blow Easy Rider. A fantáziadús névadás a kínaiak szellemességét idézi

Új őrület hódít Japánban, a miniatürizált amerikai autó. A detroiti klasszikusok ugyanolyan népszerűek a szigetországban, mint a belpiacos apróságok, egy igazi nagyvas fenntartása azonban több bosszúságot okoz, mint örömöt, hiszen forgalomba helyezését magas adókkal sújtják, hatalmas méretei miatt pedig nehéz boldogulni vele a zsúfolt, keskeny utakon.

0 Tovább
12
»

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek