Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyorsulás közben felrobbant

Egy amerikai gyorsulási versenyen a táv felénél felrobbant az egyik induló motorja.

Matt Hagan, egy amerikai gyorsulási bajnok a hétvégén elindult egy versenyen Észak-Karolinában. A táv körülbelül felénél leszakadt az egyik szívószelep a motorban, ami berepült a hengerbe, majd az erőforrás egy pillanat alatt felrobbant. A robbanás olyan erejű volt, hogy a gyorsulási autó komplett burkolatát szétvitte, az autó és a motor darabjai a környéken szétszóródtak.

Szinte hihetetlen, hogy a versenyző nem sérült meg, sőt az égő roncsot még a saját sávján belül is meg tudta tartani.

0 Tovább

A gyorsulási verseny legnagyobb mázlistája

A negyedmérföldes gyorsulást ugyan elvesztette, de az autóját épségben vihette haza az a Nissan GT-R tulajdonos, aki egy másik GT-R-rel állt ki versenyezni, amikor valami balul sült el. Bár nem tűnik nagy feladatnak időben a gázba taposni és egy egyenes aszfalton megpróbálni lenyomni az ellenfelet, előfordul, hogy valakinek ez még egy összkerékhajtású, automataváltós szuperautóval sem sikerül. A csúcs Nissan feneke hirtelen kitört és táncolni kezdett, az pedig már csak a nagyon szerencsésen kapkodó sofőr őrangyalának köszönhető, hogy a drága autó néhány milliméterrel éppen elkerülte a pályát határoló mindkét beton elválasztót.

0 Tovább

Kezében maradt a kormány

Egy autóversenyen bármi megtörténhet, a lazán rögzített csavarok miatt kieshet a kerék, egy eltévedt rugó megtámadhat egy gyanútlan pilótát vagy akár a versenyző kezében maradhat a kormány. A sebringi Porsche kupa rajtja közben az egyik pilóta éppen a jobb helyért harcolt, amikor az önmagában többmilliót érő kormány egyszerűen a kezében maradt. Egy igazi versenyző ebből nem csinál nagy ügyet, csak szépen visszailleszti a helyére anélkül, hogy közben elvétené az ívet, vagy pozíciót vesztene.

0 Tovább

Összetörte egymást a két önjelölt autóversenyző

Ha egy piros lámpánál két Corvette áll egymás mellett, akkor abból jó eséllyel gyorsulási verseny kerekedik az indulásnál. Az alábbi videóban is ezt történik, csak éppen győztes nem született, mert mind a két autót sikerült összetörni a nyílegyenes úton.



1 Tovább

Felpörgette Torgyánt a traktoros gyorsuláson István Kovács

A berlini magyar tévé riportere Egerben járt, ahol Traktoros gyorsulási- és szépségversenyt tartottak, olyan prominensek zsűrizésével, mint Torgyán József, Ganxsta Zoltán és Csernus Imre.



0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek