Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Belerúgott az elgázolt gyalogos az autóba

A külső sávban már megálltak, a belsőben érkező autós viszont nem lassít. Borítékolható, hogy mi lesz a vége, bár az elgázolt gyalogos reakciója kifejezetten heves. Az akció a 45. másodperc környékén kezdődik.

0 Tovább

Így szednek ki egy terroristát az autóból

Egy korábbi taxisofőr azzal fenyegetőzött a sydneyi parlament előtt, hogy felgyújt két, húsz literes benzinkannát az anyósülésen, egy 19 litereset pedig a csomagtartóban. A kicsit zavart 58 éves férfi egy 200 dolláros bírság ellen tiltakozott, amelyet 15 évvel ezelőtt kapott, tavaly éhségsztrájkot tartott a parlament előtt ugyanebből az okból. A kommandósok némi tanakodás után lerohanták a Chryslerjében ülő fenyegetőzőt, az akciót élőben közvetítette a tévé.

0 Tovább

Isteni csoda, hogy él a bottal hadonászó néni

Forgalmas autópályán még átrohanni is tilos, a néni viszont bottal sántikálva próbálta meg a lehetetlent. Óriási szerencséje van, hogy életben maradt, aztán persze neki állt feljebb.

4 Tovább

Majdnem rázuhant a rakomány

Minden autós rémálma: ülni, és tehetetlenül szemléli az egyik pillanatról másikra kibontakozó vészhelyzetet.

0 Tovább

Vajon mit húz ki a traktor?

Vidám motorcsónakázásnak indult, aztán alapos elázás lett a vége.

 

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek