Hét elején beszakadt a Balaton jege két Hummer terepjáró alatt. Maradandót alkottak, hiszen azóta egy ország nevet az ezzel kapcsolatos poénokon. Összeszedtük a legjobbakat.

Még több hummoros fotó a Hummerekről. Kattintson a képre!)

Ha a Hummer márka reklámozni akarta volna hazánkban magát, akkor keresve se találhatott volna jobb ötletet erre, mint amit két H2-es tulajdonos csinált. A Balaton jegére felhajtó, majd ott elsüllyedt két terepjáró sztorija egy nap alatt átsöpört az egész magyar médián, majd azóta a poéngyárasok kedvelt céltáblái lettek. Összegyűjtöttük az eddig született hummeres alkotásokat, bár a termést látva valószínűleg még nincs vége az inváziónak és már most ki lehet jelenteni, hogy egy új mémmel gazdagodott az eddig sem szűkös repertoár. Az meg már csak hab a tortán, hogy a Hummer-jelenséghez remekül passzolnak a már jól ismertek, Chuck Norris felbukkanása szinte kötelező kör.

És akkor el is érkeztünk a szóviccre építő képekhez, amelyek közülük az alábbi alkotás érdemel nagyobb figyelmet, már csak azért is, mert ez egy újabb bizonyíték arra, hogy vannak olyan egészséges felnőtt férfiak, akiknek tényleg jól áll a fehér színű öltöny.


Két mém zseniális találkozására példa az alábbi kép, amelynek alkotója nem elégedett meg azzal, hogy a Hummerek elé rakta azt az utóbbi időben rengeteg vicces fotón feltűnő szerencsétlen Vígh Andrást, hanem két birodalmi lépegetőt is rakott a háttérbe a hitelesség kedvéért.


A végére hagytuk a szerintünk leggyilkosabb alkotást, ami azért maradandó a maga nemében, mert nem is látszanak rajta Hummerek, mégis ezen lehet a legtovább jajongani. Spongya Bob most is a legjobb formáját hozta.

Az alábbi videóhoz csak annyit fűznénk, hogy már emiatt megérte beáztatni azt a kép Hummert.