Egy 700 lóerős szupersportkocsi uralásához nem elég a négykerék-meghajtás, egy jó sofőr sem árt hozzá. Kínában, Anhai tartományban, Hefei városában történt a képeket átható baleset, amelyet az idézett elő, hogy egy fiatal férfi ész – és rendszám – nélkül száguldozott egy narancsszínű Lamborghini Aventadorral.

 

Az autó szemből, de csak a bal oldalával rohant a buszba, ennek köszönhető, hogy a felelőtlen vezető hatalmas szerencsével, karcolásokkal megúszta a balesetet, utasa pedig nem volt. A rombolás mértéke, és az, hogy az automatikusan működő hátsó szárny kint volt az ütközéskor, arra utalnak, hogy a tempó igencsak nagy lehetett.

 

A buszon lévők már nem voltak ilyen szerencsések, a sofőrt és több utast is kórházba kellett szállítani. Szemtanúk szerint a Lamborghini épp egy autót előzött, amikor túlságosan átsodródott a szembe sávba, és ezért történt a baleset. Nagyon rosszul jár majd a Lamborghini sofőrje, ha bebizonyosodik, hogy ő volt a hibás, mert a rendszám hiánya miatt a biztosító sem fogja megtéríteni a hatalmas kárt, amit okozott. Csak a sportautó értéke 1,2 millió dollár, és akkor még a busz sérüléseiről nem is beszéltünk, ehhez jön még a sérültek ápolásának költsége.