A tavaly novemberben elhunyt sztár napszemüvegét egy bokorban találták meg a beleset helyszínétől néhány méterre. Állítólag jótékonysági célokra fordítják a bevételt.

Egy amerikai aukciós oldalon tűnt fel Paul Walker állítólagos napszemüvege, a balesetben megsemmisült Porsche Carrera GT néhány alkatrésze és egy poroltó. Az eladó története szerint ezeket a helyszínen találta. A Maui Jim márkájú napszemüvegre egy bokor tövében bukkant, néhány méterre a roncsoktól és megmutatta egy helyszínelő rendőrnek, aki állítólag csak intett neki, hogy menjen tovább. A poroltó egy sok közül, amit az oltáshoz használtak, és egy környékbeli üzletből származik, állítólag beleegyezett a tulajdonosa, hogy elhozza.

Jelenleg 1729 dollárnál áll a licit, a kiírás szerint a bevételt egy vadlovak megmentésével foglalkozó amerikai alapítványnak ajánl fel az eladó.

Korábban letartóztattak egy 18 éves amerikai fiatalt, aki több más rajongóval együtt követte a szénné égett Porsche Carrerát szállító teherautót, majd egy piros lámpánál kiugrott a kocsiból, és ereklyeként magával vitte az autó egy darabját, amit azóta sem talál a rendőrség. A 18 éves fiú ellen lopás és bizonyítékok megrongálása miatt indult eljárás.

Paul Walker, és barátja Roger Rodaz tavaly télen hunyt el autóbalesetben, miután nagy sebességgel több útszéli fának és lámpaoszlopnak ütköztek.