Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két vonattal ütközött, de túlélte

Furcsa véget ért egy rendőri üldözés az amerikai Utah államban. A Mercedesével menekülő nő előbb nekiütközött egy vonatnak, majd mielőtt az intézkedő rendőrök kihúzhatták volna, egy másik vonat is elkaszálta a síneken ragadt roncsot. A csodával határos módon egy törött karral úszta meg a két ütközést a sofőr.

0 Tovább

Nem tudta betörni az ablakot

Pedig rendesen megpróbálta, így csak egy klasszikus tükörlerúgás maradt az agresszív kopasz fiatalember repertoárjában. Újabb gyöngyszem az orosz utakról. Sajnos se az előzmény, se a további történésre nem derül fény.

2 Tovább

Az ablakon keresztül száll fel a buszra az őz

Hatalmas szerencséje az őzikének, hogy az ütközés pillanatában felugrik, így nem üti el a busz „csak” berepül a szélvédőn keresztül. Szegény pára látszólag nem sérült meg komolyabban, viszont az ijedségtől és a sokktól nem egy könnyen találta meg a kijáratot.

0 Tovább

Levélben kérte a kerékbilincs leszedését, megúszta a büntetést

Az e-mailekre nem reagált a Ferencvárosi Közterület-felügyelet, amelynek munkatársai végül több telefonhívás után vették le a bilincset az autóról közel 18 órával az első bejelentés után, de erről sem értesítették a tulajdonost. Érdekesz sztori következik.

0 Tovább

Majdnem nekiment a Lada, rálőtt a pirosnál

Az alábbi fedélzeti kamerás videó természetesen Oroszországban készült és azt örökítette meg, amikor egy nagy sebességgel érkező (talán?) Volkswagen Tiguan majdnem összeütközik egy sávot váltani készülő Lada Samarával. Az eset nyilván mutogatással majd szóváltással folytatódott, amit a fekete SUV sofőrje zárt le azzal, hogy a piros lámpánál egyszerűen rálőtt a Ladára valamilyen fegyverrel, feltételezhetően egy gázpisztollyal. A videót feltöltő szerint négyen ültek a Ladában, akik közül senki sem sérült meg.

0 Tovább
«
1234

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek