Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Robbanó légzsák ütött Audi-logót egy sofőr karjába



Egy nyugat-virginiai sofőr nemrégiben csúnyán összetörte Audi A4-esét, a balesetben maradandó sérüléseket szerzett. Mármint jó ideig maradandóan ott lesz a karján a négykarikás Audi-logó, amit a robbanó légzsák, pontosabban a kormánykerék lerepülő borítása ütött rajta. A nem önként vállalt tetoválást büszkén viseli a férfi, a kezéről készült fotót saját maga tette ki a Facebookra. A Jalopnik kommentelői szerint tulajdonképpen nem ritkák az ilyen esetek, egy biciklist cserbenhagyó gázolót is úgy találtak meg az Egyesült Államokban, hogy autójának logója és hűtőrácsának egy része a képen láthatóhoz hasonló sérülést hagyott áldozata hátán.

1 Tovább

Májkár 1. epizód - Pityu a törpe és legendás Audija

Tóth István, ismertebb nevén Pityu a bohóc, zsonglőr, bűvész, artista sajnos nem érhette meg a róla és a speciálisan átalakított Audijáról szóló epizód megjelenését, ezért az alábbi videót az ő emlékének ajánljuk.


KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

2 Tovább

Májkár - Mutasd az autód megmondom ki vagy!

A kifejezetten a Babetta blogra készült autós webvideó sorozatunk, azt az alap igazságot járja körül, hogy autó és gazdája között mindig több és mélyebb az összefüggés annál, hogy a sofőr vezeti az autót. Ahogy azt a sorozat első leforgatott epizódjának autó tulajdonosa a Mészáros mondja is "Mutasd az autód megmondom kivagy" és ezt a sorozat szlogenjévé és néző pontunkká is tettük a készítés során.

A Májkár 1.0 -ban megnézhetünk 10 embert, akikkel együtt vezetünk az utakon, megtudhatjuk mit gondolnak az autóról, vezetésről és a közlekedésről. 10 különböző ember és 10 különböző autó kapcsolata vár megismerésre itt a blogon. Egyetemi tanár, gyertyaöntő, mészáros, kereskedő, piaci kofa színész a bemutatottak között, aki egyben hasonlítanak ránk, vezetik az autójukat.


MÁJKÁR 1. EPIZÓD - Pityu a törpe és legendás Audija

Tóth István, ismertebb nevén Pityu a bohóc, zsonglőr, bűvész, artista sajnos nem érhette meg a róla és a speciálisan átalakított Audijáról szóló epizód megjelenését, ezért az alábbi videót az ő emlékének ajánljuk.



KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

2 Tovább

Fiatból Audit barkácsoltak

Egy lelkes lengyel autóépítő nekivágott a látszólag lehetetlennek, ami furcsamód félig-meddig sikerült is neki: egy Fiat Unóból Audit épített.

0 Tovább

Az Audi beszól a BMW-nek

Az Audi legújabb amerikai reklámjában egy BMW 3-as sofőrje az Audikat szállító kamiont meglátva kimászik a tetőablakon, és átugrik a kamionra, hogy közelebbről is megnézhesse az négykarikás autókat. Legnagyobb meglepetésére már azokban is ülnek hozzá hasonló „potyautasok”, így csak az anyósülésre fér be egy Q5-ösbe.

A reklámban elhangzó mondat szerint mostanában több BMW, Mercedes, és Lexus tulajdonos ül át Audikba, mint eddig bármikor.

Valószínűleg nem kell sokáig várni a konkurencia válaszára, a legjobban talán a svéd márkák és az Infiniti sértődhet meg, akik még a felsorolásból is kimaradtak, pedig ők is az Audi konkurenseinek tartják magukat.


szólj hozzá: Provokáló Audi-reklám

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek