Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szimpatikus ámokfutás egy BMW-vel

Az ember azt várja, hogy mikor jön végre egy rendőr és kapcsolja le ezt a gyökeret, de sajnos nem. A videó leírása szerint a jármű egy M3-as BMW (E92), a helyszín pedig Varsó.

0 Tovább

Ilyen nagyon közelről a drift

Hősünk azt gondolta, jó ötlet kiállni a pályára és tapsolni. Nem volt az.

0 Tovább

Húsz másodperc alatt lezúzza a BMW-jét

Egy méregdrága M3-assal kezdett el driftelni. Nem kellett volna. A helyszín Amerika, Ohio állam, azon belül is a Columbus Motor Speedway nevű versenypálya. 

Forrás: Carscoop

3 Tovább

Nem adta ki a kanyar

Laza csapatásnak indult a napsütötte arizonai kanyarok között egy hasonszőrű M3-as cimbit kergetve, de rémálom lett a vége, mert az egyik szűkülő kanyarban kisodródott hősünk. Hála a tengernyi légzsáknak, önjelölt autóversenyzőnk kisebb sérülésekkel megúszta a kalandot és mindössze annyi kommentárt fűzött az általa feltöltött tribute videóhoz, hogy BMW-je „aközben lelte halálát, amire kitalálták és megépítették”. Hát van benne valami, de ha mindezt egy zárt pályán adja elő, nem kellett volna nekrológot írnia. Szegény autó úgy nézett ki a bukfenc után, mintha végigment volna rajta egy bigfoot.

 

1 Tovább

Mindegy, csak M legyen

Álca alól kandikáló 1 M Coupe

Hamarosan kifut a BMW 1-es sorozata, de a legnagyobb durranást a végére tartogatták. A bajorok motorsport divíziója végre befejezte a kétajtós kupé legvadabb változatát. Münchenben sokáig halogatták a csúcsváltozat elkészítését, hiányát a 02-es sorozat szellemi örökösének tartott kétajtós legerősebb kivitelével, a nagyszerű 135i-vel pótolták. A rajongók azonban nem pusztán egy tökéletesség határait súroló autóra, nem is M sportcsomagra, hanem egy valódi M-es BMW-re vágytak.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek