Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A trélerrel pusztultak a luxusautók

Kigyulladt, és porig égett egy luxus- és szuperautókat szállító tréler Kínában. Nem világos, hogy mi okozta a tüzet, az áldozatok között mindenesetre volt egy Rolls-Royce Wraith is, a modellnek ez volt az első dokumentált balesete. A szállított autók teljes listája nincs meg, de biztos, hogy egy Porsche Cayenne és egy Audi R8 is a lángok martaléka lett. Szomorú.

0 Tovább

Berepült a szélvédőn a Daewoo

Az ember szépen halad a kocsisorral az egyirányú forgalomban, aztán egyik pillanatról a másikra azon kapja magát, hogy egy autó repül be a szélvédőjén. Mivel a felvétel Kínában készült nem lehet egyértelműen kijelenti, hogy a Deawoo Matiznak kinéző autó, valóban az is, mert jó eséllyel egy Chery QQ vagy egy hasonló átirata is lehet a korai kisautónak, a lényegen azonban nem változtat: egy igazi idióta vezette. Csak remélni tudjuk, hogy a hátul utazó gyerekeknek az ijedségen kívül nem esett bajuk.

0 Tovább

Megverték az ámokfutó porschést

Kínában szétvertek egy Porsche Cayenne-t miután annak sofőrje részegen áthajtott egy piroson és nekiment egy taxinak. Az ütközés után a Porsche sofőrje kiszállt és nekiesett a taxisnak, ám több járókelő a segítségére sietett. A dolog végül odáig fajult, hogy a feldühödött tömeg mind a részeg sofőrt, mind az autóját alaposan helyben hagyta a rendőrök kiérkezéséig.

1 Tovább

Ettől a lámpás kereszteződéstől begolyózol

Csodálod, hogy Kínában rengeteg a halálos baleset? Amikor ilyen lámpás kereszteződéseket csinálnak? Kinek, minek és miért?

4 Tovább

Ott maradt egy ház az új autópálya közepén

Nem minden kínai nyugszik bele, hogy aprópénzért kiköltöztessék az otthonából egy építkezés miatt. A pár maradt, az autópálya megépült, egyelőre egy félig lebontott házzal a közepén. Még nem tudni, hogyan zárul az ügy.

0 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek