Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A trélerrel pusztultak a luxusautók

Kigyulladt, és porig égett egy luxus- és szuperautókat szállító tréler Kínában. Nem világos, hogy mi okozta a tüzet, az áldozatok között mindenesetre volt egy Rolls-Royce Wraith is, a modellnek ez volt az első dokumentált balesete. A szállított autók teljes listája nincs meg, de biztos, hogy egy Porsche Cayenne és egy Audi R8 is a lángok martaléka lett. Szomorú.

0 Tovább

Vadiúj autóval hajtott a vonat elé

A floridai nő nemrég vásárolta az Infiniti Q60 kupét. Korábban nem volt kézi váltós autója, még tanulta, hogyan kell kezelni, és hát nyilván a síneken kell gyakorolni. A 28 éves nő időben ki tudott ugrani.

0 Tovább

Hoppá, nem fért el

Ment az előzgetés nagyban, csak akkor lett baj, amikor le kellett húzódni. A Mazda sofőrje gyorsan előre is sétált egy BMW-hez, nyilván, hogy megpróbálja őt hibáztatni a történtekért.

0 Tovább

Büntetni akart, majdnem megölt valakit

Ez a baj azokkal az idiótákkal, akik egy dudálást megtorolva rögtön büntetni akarnak. A ladás is nagyon meg akarta mutatni, ki a Jani, ezzel majdnem megölte azt a szerencsétlent, aki éppen kinyitotta parkoló autójának ajtaját. A röhögésből ítélve azért a kamerás autó vezetője sem egy igazi észlény.

0 Tovább

Peches robogós

Először fennakad egy kanyarodó autón, aztán elnyeli a föld. Nem az ő napja volt.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek