Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Autóval hajtott be a gyógyszertárba

Kezdem úgy érezni, hogy most válik valóra a South Parkban látott Vének támadása. Először volt a 83 éves bácsi a benzinkútnál, most meg egy 71 éves néni rontott be autóstul egy New Jersey-i gyógyszertárba. Szerencsére senki nem sérült meg.

0 Tovább

Zúzott a pirosnál a Porsche

Akkor, amikor kellett volna, nem sikerült megállni, a helyszínről viszont megpróbált elhúzni a Cayenne sofőrje. Szerencsére nem jutott messzire, gyorsan lekapcsolták.

0 Tovább

Belerongyolt a betonterelőkbe a furgon

Oké, az oroszok híresen rossz sofőrök, de ezt a lezárást már többen benézték a moszkvai körgyűrűn. Egy hónap alatt hat baleset történt ugyanitt, összesen három halottal, a hatóságok azonban csak a furgon balesete után léptek. A Peugeot sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

0 Tovább

Ez a jávorszarvas-teszt nem sikerült

Ezúttal azt is láthatjuk, milyen arcot vágott a sofőr és utasa, amikor látták, hogy eléjük szalad a hatalmas állat. A szarvasról nincs hír, az orosz pár viszont állítólag épségben megúszta a találkozást.

0 Tovább

Majdnem rázuhant a rakomány

Minden autós rémálma: ülni, és tehetetlenül szemléli az egyik pillanatról másikra kibontakozó vészhelyzetet.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek