Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fejtetőre tette a Lambót a 21 éves srác

Közhely, de attól még igaz: azért, mert valakinek Lambója van, még nem biztos, hogy vezetni is tudja. A kaliforniai Half Moon Bayben egy 21 éves srác tette tetőre az Aventadorját, az egyetlen szerencse, hogy senki nem sérült meg a balesetben.

3 Tovább

Ezt a Ferrarit bizony összecsukták

Egzotikus ritkaság a pályahasználatra épített Ferrari 458 Challenge, amelyből most eggyel kevesebb van. Az alábbi videóban éppen a megsemmisülése látható. Az eset a németországi Nürburgringen történt, ahol a pilóta egy gyors kanyarból kijövet ráment a fűre, mire azonnal megpördült a 570 lóerős sportkocsi. A videó leírása alapján az utasnak nem lett baja, a sofőrről nincs információ.

1 Tovább

Beleszálltak a bámészkodó ladásba

Egy kis tanmese arról, hogyan okoznak a bámészkodások újabb baleseteket. Mondjuk, a brutális sebességgel érkező sofőrnek lett volna ideje a fékezésre, de valószínűleg éppen mással volt elfoglalva. Bónusz érdekesség, hogy a buszból tisztra úgy szivárognak az utasok az árokba borult autóshoz, mint hangyabolyból a hangyák.

0 Tovább

Fának csapódott, megölte a fél tonna drog

Autós üldözés lett a vége egy szimpla közúti ellenőrzésnek Brazíliában. A csomagtartójában fél tonna marihuánát szállító sofőr megpróbálta elkerülni a kínos kérdéseket, és menekülőre fogta, de nagy igyekezetében nekihajtott egy fának. Ezt még túlélte volna, a tarkójának csapódó rakomány ellen viszont esélye sem volt.

0 Tovább

Jött az őz, beleállt az árokba

Elcsapta az úton átrohanó őzet, de ijedtében el is rántotta a kormányt a ladás, így nem is érhetett véget máshol a kaland, mint az árok mélyén. Szerencsére mindenki élve szállt ki az autóból a felvétel készítője szerint.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek