Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy igazán bizarr ralibaleset

Van itt minden, amiért a rali igazán őrült sport. A pályáról lecsúszó autó először is elsodor egy operatőrt, semmi gond, felpattan és elszalad. Al Rajhi ennek örömére lenyom egy piruettet, hogy üvöltsön a közönség, majd megpróbál visszamenni a pályára, de persze elakad és kissé felgyújtja a gazt. Aztán némi külső segítséggel visszatalál a pályára - zseniális az egész. Ezért imádjuk a ralit!

0 Tovább

Elszállt benzinlopás közben

Benzint lopni csak az menjen, akinek kötélből vannak az idegei, különben ez lesz a vége.

1 Tovább

Az év mentése: az árokból hozta vissza a raliautót

Az alábbi videót nézegetve (amely egy lengyel raliversenyen készült) egy nagy tanulság kristályosodik ki: nem szabad leszállni a gázpedálról. Persze ehhez kellett az összkerék-hajtás, a kedvező terepviszonyok (nincs ott fa) és egy hatalmas adag mázli is.



1 Tovább

Fának csapta a Clio RS-t egy lengyel ralis

Viszonylag egyenletes ívűnek tűnik, egy malőr miatt mégsem sikerült bevennie egy kanyart annak a lengyel ralisnak, aki emiatt egy fának csapta becsövezett Clio RS-ét. A Renault orra ezer darabra hullott, a motor kiszakadt a helyéről, ennek ellenére szerencsés kimenetelű volt a baleset, hiszen az utastér sértetlen maradt, és a bármilyen védőfelszerelés nélkül kikászálódó pilóta is csak lelki sérüléseket szenvedett. Túlélését az égieknek köszönheti, talán nem véletlen, hogy a 360 fokban megpördült autó végül éppen egy útmenti Jézus-szobor mellett állt meg.



0 Tovább

Ken Block terepasztalon csúszkál

A látványosan autózó cipőgyáros Ken Block ralis eredményei helyett gymkhanának nevezett kaszkadőrmutatványainak köszönhetően került bele a Dirt3 számítógépes játékba. A szoftver bemutatójára új videót forgattak, de ezúttal nem szuperlassítással, hanem a speciális tilt shift technológiával dobták fel a kisfilmet. Az eltolható tengelyű objektívvel felvett képek olyanok, mintha terepasztalon száguldozna, forogna és csúszkálna egy apró, animált Ford Focus.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek