Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Autóval hajtott be a gyógyszertárba

Kezdem úgy érezni, hogy most válik valóra a South Parkban látott Vének támadása. Először volt a 83 éves bácsi a benzinkútnál, most meg egy 71 éves néni rontott be autóstul egy New Jersey-i gyógyszertárba. Szerencsére senki nem sérült meg.

0 Tovább

Felgyújtotta a benzinkutat, elütötte a kutast

A 83 éves bácsi a fék helyett véletlenül a gázra lépett az amerikai Massachusetts államban. Minden további kommentár felesleges, de legalább nyilvánosan is bocsánatot kért. A kutasnak nem lett komoly baja.

0 Tovább

Markolóval zúzzák szét a sportkocsit

Amerikában csúnya végük lesz a lefoglalt autóknak. Ezen a felvételen éppen egy Dodge Vipertől szabadítják meg a világot, pedig milyen jó lett volna mondjuk nekünk. Fáj ezt végignézni, nagyon fáj.

0 Tovább

Repülő zuhant a pályára a gyorsulási versenyen

Az izlandi Akureyriben egy augusztusi gyorsulási verseny rajtja előtt egy kisgép zuhant a pályára. A hatóságok befejezték a vizsgálatot az ügyben, ezzel együtt pedig nyilvánosságra hoztak egy videófelvételt az esetről. A gépnek a jelentés szerint nem volt műszaki hibája, és hihetetlennek tűnik ugyan, de volt túlélője a zuhanásnak.

0 Tovább

Megszívja a bunkó BMW-s

A németországi Lemgóban türelmetlenkedett egy BMW-s, és beszélgetett el az egyik kereszteződésben ragadt autóssal. Az elindulás után megkapta a méltó büntetését, bár igazából nem fair ezt mondani, mert a jobbról érkező autós semmiről nem tehetett. A videó eredeti leírása szerint az autók majdnem elsodortak egy gyerekével sétáló anyukát a járdán, de végül nem történt újabb baleset.

2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek