Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megvadult pulyka üldözi a futárt

Nehéz a kézbesítők élete, szegény UPS-futárt is alaposan megkínozza egy megvadult pulyka. A legszebb az egészben, hogy a harc pont a rivális FedEx autója körül megy. A pulyka biztos az ellenségnek dolgozik!

0 Tovább

Zúzott a pirosnál a Porsche

Akkor, amikor kellett volna, nem sikerült megállni, a helyszínről viszont megpróbált elhúzni a Cayenne sofőrje. Szerencsére nem jutott messzire, gyorsan lekapcsolták.

0 Tovább

Hihetetlen orosz autós üldözés

Nem teljesen világos, hogy miért indult a balhé, mindenesetre az egész inkább komikus, mint tragikus. Még úgy is, hogy az üldözött Mazda végül az árokba kerül, de a toyotás is megkapja érte a magáét, igazán egyedi módon. Lapult ott a csomagtartóban valami, ami hatékonyabb egy késnél.

0 Tovább

Felrobbant a túlfújt gumi, repült a szerelő

Mintha a kolléga figyelmeztette volna a szerelőt, hogy nem kell annyi levegő abba a gumiba. Hiába, az abroncs robbant, a srác repült, és a zúzódások mellé egy térdszalag-szakadást is összeszedett.

1 Tovább

Belerongyolt a betonterelőkbe a furgon

Oké, az oroszok híresen rossz sofőrök, de ezt a lezárást már többen benézték a moszkvai körgyűrűn. Egy hónap alatt hat baleset történt ugyanitt, összesen három halottal, a hatóságok azonban csak a furgon balesete után léptek. A Peugeot sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek