Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megbilincselt Ferrari az MNB előtt

Budapest belvárosában, a Magyar Nemzeti Bank előtt fotózták le ezt a megbilincselt piros 458 Italiát. Nem messze innen, nem is olyan régen Fürst György - azóta lefoglalt - mattfekete Rolls-Royce-át lakatolták le.

Forrás: dzsidzsi.tumblr

0 Tovább

Pórul járt az agresszív Porschés

Nem szép dolog a káröröm, de ebben az esetben teljesen jogos. Azt ugyan nem lehet megtudni, hogy mitől szabadultak el az indulatok, de a Porsche Cayenne sofőrje már azzal bemutatkozott, hogy a pirosnál rádobott egy ásványvizes palackot a mellette álló autó motorháztetejére.

0 Tovább

Nagyi új kedvence

Ennél gyorsabb autóval nehezen mehetett volna bevásárolni. Persze lehet, hogy csak az unokájától kérte kölcsön a GT-R-jét.

1 Tovább

Nyugodtan nézte, ahogy felborul a kamion

 

Az orosz hölgynek kötélből lehetnek az idegei, mert meg se rezzent annak láttán, hogy tőle pár méterre felborult az a teherautó, amelyik pár pillanattal korábban kis híján elütötte.

0 Tovább

Ferrarival landolt az iskolaudvaron

Tényleg menő dolog Ferrarival suliba menni, pláne 18 évesen. Mondjuk, ehhez nem árt, ha valaki tud vezetni. A gimi felé tartó 18 éves norvég srácnak még jogsija sem volt, így aztán nem csoda, hogy a 458 Italiával nem jutott messzire: a gimi helyett az egyik általános iskola udvarán landolt, miután elveszítette uralmát az autó felett. Nem sérült meg, ahogy a mellette ülő, szintén 18 éves barátja sem.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek