Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mire jó a konyhakés?

Egy kis fantáziával és kézügyességgel az otthonunkban megtalálható tárgyak felhasználásával nagy kiadásoktól kímélhetjük meg magunkat. Ezt tette ennek a kocka Ladának a tulajdonosa is, aki a jobb hátsó ajtó elromlott zárját egy jókora késsel pótolta. Kár lett volna megkönnyíteni a tolvajok dolgát, ha már a modellfrissítés során Togliattiban búcsút intettek a védelem gyenge pontjának számító elefántfül ablaknak.

0 Tovább

Audi-takaró csalódott BMW és Mercedes tulajoknak

Az Audi legtöbb reklámanyagát készítő Lowe Roche ügynökségnél időnként egy kicsit jobban eleresztik magukat, ahogy ezt tették tavaly is az emlékezetes audis garázsajtóval, míg legutóbb egy takaróponya-reklámmal rukkoltak elő. Az ügynökség honlapján egy új plakát tűnt fel, amely egy R8 Spyder mintájú autóponyvát népszerűsít az alábbi szöveggel: „Nincs Audi R8 Spydere? Most úgy csinálhat, mintha lenne. Tréfálja meg a szomszédjait, de legfőképpen saját magát, arra gondolva, hogy megszerezte álmai autóját! Ugyancsak tökéletes ajándék csalódott BMW és Mercedes tulajoknak is.”

Csak remélni tudjuk, hogy az említett két német konkurens és azok ügynökségei duzzogás helyett valami viccessel vágnak vissza.

1 Tovább

Japán álom

Az amerikai kisbuszok stílusában egy Kei-carból készült a Blow Easy Rider. A fantáziadús névadás a kínaiak szellemességét idézi

Új őrület hódít Japánban, a miniatürizált amerikai autó. A detroiti klasszikusok ugyanolyan népszerűek a szigetországban, mint a belpiacos apróságok, egy igazi nagyvas fenntartása azonban több bosszúságot okoz, mint örömöt, hiszen forgalomba helyezését magas adókkal sújtják, hatalmas méretei miatt pedig nehéz boldogulni vele a zsúfolt, keskeny utakon.

0 Tovább

Tiff Needell lesz az új Stig?

Együtt a Fifth Gear csapata: Tiff Needell, Jason Plato, Tom Ford és Vicki Butler-Henderson

Nagy-Britannia világhírű autós szórakoztató műsora, a BBC-n futó Top Gear Ben Collins lelepleződése miatt elveszítette egyik legfontosabb tagját, a fehér overál és bukósisak mögött rejtőzködő Stiget. A titkolt személyazonosságú pilóta feladata, hogy minden tudását bevetve a legtöbbet hozza ki a bemutatott szupersportautókból a műsor saját tesztpályáján, miközben a három műsorvezető, Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond mindent megtesznek, hogy szó szerint a feje tetejére állítsák az autós világot.

2 Tovább

Karácsonyi költekezés

Magasabb körökben nem illik pénzről beszélni, a Lexus menedzsmentje is hamarabb kap sírógörcsöt egy visszahívás bejelentésekor, minthogy elárulja, a karácsonyi reklámkampány részeként pontosan hány fontért alakíttatta át a londoni Harrod's áruház alsó szintjét ideiglenes autószalonná. A klasszikus stílusú kirakatba állított CT 200h-t és RX 450h-t ugyanolyan vágyakozva nézegethetik az ajándék után szaladgáló londoniak, mint a kis gyufaárus lány a finomságokkal terített asztalt.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek