Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sílécet is gyárt az Audi

A Quattro összkerékhajtási rendszeréről híres négykarikás márka a Német Sí Szövetség lelkes támogatója, nem csoda, hogy a közkedvelt téli sport visszatérő téma a márka életében. Először 1986-ban, egy látványos reklámfilmben kapcsolódott össze az autózás és a síelés. Kiszemeltek egy negyvenhét méter magas sísáncot Finnországban, melyen az Audi 100 Quattro nyolcvan százalékos emelkedőt, havat és jeget leküzdve álló helyzetből felhajtott.

0 Tovább

Autómodellek kilinccsel előre

Két valódi Toyota Corolla AE86 tandem drift közben

Japánból indult, mára az egész világot meghódította a drift. Nem kell hozzá más, csak egy erős hátsókerék-hajtású autó és egy technikás pilóta, aki minél látványosabb manőverekre bírja a versenyre felkészített gépet. Az új, önálló technikai sport az utcáról indult, így nem csoda, hogy hamar helyet talált magának a popkultúrában. Filmekben és számítógépes játékokban is megjelent, a profi akciók kedvelői és azok örömére, akik anélkül szeretnék élvezni a kilinccsel előre haladást, hogy gumiabroncsaik bánnák a mókát.

0 Tovább

Így készülünk egy összehasonlító tesztre

Sokan nem is gondolnák, milyen előkészületeket igényel egy autós összehasonlító teszt. Kellenek maguk az autók; több, valóban összehasonlítható, tehát azonos lökettérfogatú és karosszériájú autókat egy időben megszerezni az importőröktől igen szép feladat. Aztán ezeket egy helyre kell vinni; értelemszerűen minden autóhoz kell egy ember, még egy, aki vezeti azt a kocsit, amelyből az operatőr és a fotós dolgozhat - egy négyautós összehasonlítóhoz tehát legalább hét ember kell.

És - amint az alábbi kép is bizonyítja - egyéb akadályok is felmerülnek.

Jövő héten - ha a teszt izgalmait influenzával feledtető kollégák felgyógyulnak - megtekinthető lesz a végeredmény: egy képes-videós Opel Insignia - Renault Laguna - Toyota Avensis - Volkswagen Passat dízelteszt.

0 Tovább

Így kell összetörni egy új Ferrarit

Ötszáz mérföldet sem sikerült baleset nélkül megtennie egy 458 Italia tulajdonosának Floridában.

Nem teljesen tiszta, hogy került egy Ford F150-es bal első kereke alá egy Wes Moschetto nevű cégvezető két hete vásárolt 458 Italiája, de az bizonyos, hogy a nagyjából ötvenmillió forintos sportkocsi értékvesztése alapesetben azért szerényebb ennél.

2 Tovább

Nem létező autók eladósorban

Többek között egy 1955-ös Ford, egy 1959-es Cadillac, egy 1960-as Chrysler és egy 1988-as Lincoln alkatrészeiből épült a tanulmányautóra emlékeztető szobor

Kreatív hobbi vagy csapatépítő tréning? Mindkét hasznos időtöltés szórakoztató programja lehet az autóépítés. Gary Fioto, a Chopit Kustom vezetője az ötvenes évek tanulmányautóinak világát saját ötleteivel és fél tucat korabeli szériamodell alkatrészeivel vegyítve bizarr külsejű fantázia koncepcióautót épített.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek