Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meghajtja apa Ferrariját a kissrác

A szemre hatévesforma indiai kisfiú alig éri el a pedálokat és a kilátással is gondban van, de ettől függetlenül egész magabiztosan terelgeti az F430-as Ferrarit kis barátjával az anyósülésen. Apa vagy nagyon tudta, hogy mit csinált, amikor a slusszkulcsot a gyerek kezébe nyomta, vagy csak szimplán egy idióta. 

0 Tovább

Két perc alatt 135 km az M7-esen

Mennyire unalmas 135 kilométert levezetni egy autópályán, de jó lenne, ha ez a valóságban is így menne. A 67-es úttól Budapestig ilyen az M7-es, kicsit felgyorsítva az eseményeket.

2 Tovább

Pucér nők az autószalonon

Volt idő, amikor nem volt hiszti amiatt, ha egy autógyártó nőkkel próbálta eladni portékáját. Ráadásul pucér nőkkel. A TVR a hetvenes években valóságos sportot űzött az ilyen bemutatókból, csorgott is a nyál rendesen. Egy kis múltidézés, csak úgy.


(via jalopnik)

1 Tovább

A Citroën DS4 a melegek Év autója

A melegek is választanak maguknak Év autóját, bár ez egy amolyan nemhivatalos szavazás. Tavaly a Peugeot RCZ lett a bajnok, idén egy Citroën, a DS4 futott be az első helyre. A francia kompakt a Range Rover Evoque-ot és a Mini Coupét előzte meg, a verseny szoros volt az első három között. A negyedik helyre is egy Citroën, a DS5-ös került amúgy, tavaly a DS3-as második lett. Árulkodó? Talán.

0 Tovább

Íme így néz ki a legerősebb népautó

Látszólag egy lestrapált szürke kettes Golf, valójában a világ egyik leggyorsabb autója.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek