Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen belülről, ha 200-nál eldobod a Lambót

Egy versenyző előbb-utóbb megtapasztalja, hogy milyen felkenni egy versenyautót a korlátra. Itt egy Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo az áldozat.

0 Tovább

Nem adta ki a kanyar

Laza csapatásnak indult a napsütötte arizonai kanyarok között egy hasonszőrű M3-as cimbit kergetve, de rémálom lett a vége, mert az egyik szűkülő kanyarban kisodródott hősünk. Hála a tengernyi légzsáknak, önjelölt autóversenyzőnk kisebb sérülésekkel megúszta a kalandot és mindössze annyi kommentárt fűzött az általa feltöltött tribute videóhoz, hogy BMW-je „aközben lelte halálát, amire kitalálták és megépítették”. Hát van benne valami, de ha mindezt egy zárt pályán adja elő, nem kellett volna nekrológot írnia. Szegény autó úgy nézett ki a bukfenc után, mintha végigment volna rajta egy bigfoot.

 

1 Tovább

Ismét lángokban egy Lamborghini

Ezúttal üzemszerű, hogy kék lángok törnek elő a sportautó hátuljából.

0 Tovább

Egy Bentleyt is kinyírtak az autómosók

Csak néhány nap telt el azóta, hogy egy hozom-viszem autómosást ígérő cég összetört egy Ferrari 458 Italiát, de máris itt a következő luxusautóroncs. A helyszín ismét Nagy-Britannia, csak annyi a különbség, hogy a Bentley Continental GTC-t nem közúton, hanem a mosó telephelyén törték össze. Konkrétan behajtott vele a váróba az egyik alkalmazott, szerencsére senki nem sérült meg.

0 Tovább

Autómosó törte össze a Ferrarit

A méregdrága sportautó tulajdonosa a lehető legkényelmesebben akarta megúszni az autómosást, felhívott egy céget, aminek az egyik munkatársa el is vitte a Ferrarit 458-at, de nem egészen úgy történt minden, ahogy eltervezték.

A ritka sportautótól fellelkesült sofőrünk a nedves úton elvesztette uralmát az autó felett és a padkának csapódott, ráadásul olyan szerencsétlenül, hogy a bal első és a jobb hátsó kerék is kitört, ami szinte biztos, hogy gazdasági totálkárt jelent egy ilyen nehezen és drágán javítható autó estében. Biztosítás ide vagy oda, nem lennénk most a szerencsétlen flótás helyében.

2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek