Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megsorozza a pofátlanul parkoló luxusautókat a rendőr

Néhány thaiföldi luxusautós úgy gondolta, ők nyugodtan leparkolhatnak úgy is, hogy elfoglalnak egy forgalmi sávot. Jött egy rendőr, büntetőcédulát írt az összes autósnak, de nyilván rögöve fizetik majd ki a tulajok - átszámítva 3600 forintos bírságot ér egy ilyen kihágás az országban.

0 Tovább

Kicsit begőzölt az autótolvaj

Állítólag el akarta lopni videóban is látható Dodge Caravánt és állítólag dogok hatása alatt volt. Állítólag... Az mindenestre nagy mázli, hogy nem lőtték le a rendőrök, és az is, hogy ők kapták el, különben meglincselte volna az a pár szimpatikus alak, akik korábban ki akarták szedni a kocsiból.

 

0 Tovább

Egymásnak feszült a motoros és a toyotás

Nemes versengés kezdődött, hogy ki legyen egy méterrel előrébb. Hatalmas bukás lett a vége.

0 Tovább

Átszaladtak a lányok az úton, hárman is összeütköztek

Az alábbi videó remek példa arra, hogy miért kell komolyan venni a követési távolságot és arra is, hogy rövid szoknyácskákban szaladgálni az úton meglehetősen balesetveszélyes.

0 Tovább

Nem tudta betörni az ablakot

Pedig rendesen megpróbálta, így csak egy klasszikus tükörlerúgás maradt az agresszív kopasz fiatalember repertoárjában. Újabb gyöngyszem az orosz utakról. Sajnos se az előzmény, se a további történésre nem derül fény.

2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek