Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gumit akart égetni, a BMW gyulladt ki

A nap lúzere a lengyel srác, aki totál lazán el akarta füstölni a hátsó gumikat, ehelyett a BMW-t sikerült leégetnie. Biztos megérte!

0 Tovább

Az év legszánalmasabb balesete

Nem elég, hogy a BMW-vel a bal oldalon áll a sorompónál (nyilván nem állt meg hátul, hanem lazán megelőzte a sort), még vak is. A biztonsági rámpa a letaposás után visszanyílt, de a BMW-s nem vette észre, egyszerűen nekiment. A mentés eltartott egy ideig, mindenki nagy örömére, hiszen a BMW a manőverrel mindkét irány forgalmát blokkolta.

1 Tovább

Nem adta ki a kanyar

Laza csapatásnak indult a napsütötte arizonai kanyarok között egy hasonszőrű M3-as cimbit kergetve, de rémálom lett a vége, mert az egyik szűkülő kanyarban kisodródott hősünk. Hála a tengernyi légzsáknak, önjelölt autóversenyzőnk kisebb sérülésekkel megúszta a kalandot és mindössze annyi kommentárt fűzött az általa feltöltött tribute videóhoz, hogy BMW-je „aközben lelte halálát, amire kitalálták és megépítették”. Hát van benne valami, de ha mindezt egy zárt pályán adja elő, nem kellett volna nekrológot írnia. Szegény autó úgy nézett ki a bukfenc után, mintha végigment volna rajta egy bigfoot.

 

1 Tovább

Az audisok a legszexibbek

Egy felmérés szerint az autók alapján az Audikat vezető férfiakat tartják a szexuálisan legvonzóbbaknak a nők Németországban, míg a férfiaknak a minis nők tetszenek leginkább kocsi alapján.

0 Tovább

Sziklának vezette a BMW-t a balfék sofőr

Ezért baj, ha sok videójátékozás után a fiatalok azt hiszik, tudnak vezetni. A kormányt eleve furán fogó srác gyakorlatilag meg sem próbálta elfordítani az M3-ast a kanyarban, nem is lehetett más, mint totálkár a vége. Legalább be volt kötve és a légzsák is nyílt, baja nem lett, de remélhetőleg jó ideig nem ül újra autóba.

2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek