Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kétszáz forintért vett hibátlan BMW-t egy szerencsés vevő

Egy új-zélandi használtautó-kereskedés tévedésből egy dolláros villámáron tett fel az eBayre egy 1994-es BMW 320i-t. Egy jókor, jó helyen kattintgató felhasználó azonnal lecsapott a lehetőségre és leütötte az autót, a lelke mélyén valószínűleg felkészülve arra, hogy ennyiért nem fogja megkapni.

Pedig megkapta, a Stadium Cars vezetője, Mike Nokes ugyanis benyelte a mellényúlást, így a bignz nevű felhasználó egy dollárért tényleg hazavihette az autót. "Azt gondoltam, hoppá, de ez van" - mondta Nokes. "A szabályok szellemében nem tehettünk mást, a leütési áron átadtuk az autót. Csak nevetni lehet az egészen." Azért nem lennénk meglepve, ha ez az egész csak színjáték lett volna, az esetről ugyanis az egész új-zélandi sajtó és a világ rengeteg autós blogja beszámolt. Aukciós formában körülbelül 3000 dollárért ment volna el az autó, ennyi pénzért esélye sem lett volna a kereskedésnek ekkora médiamegjelenésre.

0 Tovább

Dupla záróvonalon át gázolt a BMW-s

Újabb videó Oroszországból: ezúttal egy BMW X5-ös ténykedését örökítette meg egy autó fedélzeti kamerája. A dupla záróvonal szemmel láthatóan nem sok visszatartó erővel bírt a BMW-s számára, aki a nagy igyekezetében még egy elé kanyarodó robogóst is elcsapott. Arra azért figyelt a vétkes sofőr, hogy a baleset után visszatérjen a szabályos oldalra, bár egy ilyen helyzet, - amit kamera is rögzített - menthetetlen.



1 Tovább

Bódy Sylvi is a lézerblokkolóra esküszik

A Greenpeace valamiért Bódy Sylvit találta megfelelőnek arra, hogy kampányoljon egy kicsit a Shell ellen. Nyilván nem gondoltak bele, hogy nem túl hiteles egy hatalmas, 4,4 literes, V8-as motorral szerelt BMW 645CI luxuskupé mellett agitálni „a cuki jegesmackók” érdekében, mint ahogyan abba se, hogy Sylvi autójának elején jól látható lézerblokkoló fejek se teszik túlságosan szerethetővé a produkciót. A lézerblokkoló használata egyébként teljesen legális jelenleg Magyarországon és nyilván nagy hasznát vette eddig a jégsapkáért aggódó modell, hiszen autója mindössze 5,6 másodperc alatt éri el a 100 km/órás tempót és a végsebességet elektronika korlátozza 250 km/órában.



10 Tovább

Egy Jaguar tetején állt meg a BMW

Az X5-ös BMW 74 éves sofőrje túl gyorsan hajtott egy Chicagói garázsban. Ezt egy ott parkoló 2005-ös Jaguar XJ és egy 2003-as Mercedes E osztály bánta, a tetejükön kötött ki az szabadidő-autó.

0 Tovább

Egymás autóit törték a moszkvai BMW-klub tagjai

Kellemes kis kocsikázásra indultak Moszkvában a helyi BMW M klub tagjai, a felvonulásnak azonban rémálom lett a vége. Az egész az egyik autó kissé figyelmetlen sávváltásával kezdődött, ami megzavarta a hátulról érkező, mustárszínű M3 kupé sofőrjét. Ő és az autója járt a legrosszabbul, de a balesetben további három BMW és egy Subaru Forester is megsérült.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek