Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így járhat, aki városban száguldozik

Sem a gyorshajtó BMW-s, sem a parkolni szándékozó Opel nem vette észre a másikat. A vége elég csúnya karambol lett.

Egy parkolni szándékozó Opel nem vette észre a nagy sebességgel előző BMW-st, karambol lett a vége. Nem is akármilyen, ugyanis az E39-es 5-ös BMW egy jókora gellert kapott a Vectrától, ami gyakorlatilag katapultálta. A repülésnek szerencsére nem lett komolyabb személyi sérültje, de ez csak a szerencsének köszönhető.

0 Tovább

Az utolsó pillanatban fogta meg az elszabadult BMW-t

Valószínűleg az öltönyös rövidtávfutás rekordját döntötte meg a videón látható férfi, aki veszélyt nem ismerve rohant, hogy megmentse elszabadut 3-as BMW-jét, miután elfelejtette behúzni a kéziféket. A piros kupé már veszni látszott, de az adrenalintól fűtött tulajdonos az akcióhősök lélekjelenlétével az utolsó pillanatban ugrott be a kocsiba és fékezte le, mielőtt az kigurult volna egyenesen a főútra a hatalmas kamionok alá. A felvétel egy autóreklámban is megállná a helyét, sőt, akár dezodort is el lehetne adni vele.

0 Tovább

Felhőkarcoló tetején driftel a BMW 1 M Coupe

A bajorok mindent megtesznek, hogy egy percig se feledkezzünk meg a legkisebb M modellről. Ezúttal a világ legmagasabb helikopterleszállóján driftelnek a kis sportmodellel. A Los Angeles-i U. S. Bank Tower tetején keresztben csúszó kis BMW akkor is izgalmas látvány, ha igazak a rosszindulatú pletykák és mindez csak illúzió.

0 Tovább

Májkár 9. - BMW-s, akinek fontos a perfekcionizmus, bár néha fárasztó

A 3-as Coupe tulajdonosa elmondása szerint a nyolcvanas években szocializálódott, amikor a versenyek veszélyesek voltak, a szex pedig biztonságos. Az élményt, amit nyújt, a kettő közé helyezi, mégis inkább egy jól szabott öltönyhöz hasonlítja az elegáns kupét. Nem tartja magát márkafanatikusnak, de büszkén hordja nyugat-német gyártmányú BMW-s dzsekijét.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

15 Tovább

Májkár 6. epizód - A hentes, aki úgy szereti BMW-jét, mint a nővérét

Tomi a hentes, aki kreatív munkájánál, már csak nővéreként szeretett cápa BMW-jét imádja jobban, a kátyúknál pedig csak a Suzukikat gyűlöli nagyobb lelkesedéssel. A kocsija alapján bárkiről megmondja, kicsoda, és utána is köp, ha nagyon nem tetszik neki. Először a húshoz sem volt gusztusa, de megtanult vele élni, ahogy az E28-as 5-ös hibáit is megszerette mielőtt még rendbe hozta volna. Ha van mély érzelmi kapcsolat ember és gép között, akkor ez az.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

15 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek