Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy Golf ajtaján ugrálhatunk is

Egy chicagói Volkswagen kereskedés meglepő, de nem minden előzmény nélküli reklámot forgatott. A termékben vakon bízó kereskedő mindent elkövet, amitől egy jóérzésű autótulajdonos bármikor szívrohamot kapna. Bevágja az ajtót, majd ugrálni kezd rajta, ezzel bizonyítva a Volkswagen legendás összeszerelési minőségét.

1 Tovább

Nem indult be Putyinnak az új Lada

A legújabb Lada-modell ünnepélyes bemutatójára az orosz miniszterelnök is elment, ám Vlagyimir Putyin nem tudta beindítani a rivaldafénybe tolt Grantát a fotósok és az operatőrök kereszttüzében. Hogy mi lehetett és miként sikerült megoldani a műszaki problémát, azt nem tudni, mindössze annyi látszik, hogy egy vágás után, már jár a motor és Putyin faarccal elhajt.


4 Tovább

Amikor nem lehet a konyakmeggyre fogni

Nagy fogást rögzített egy amerikai rendőrautó fedélzeti kamerája. A megállított kabrió sofőrje hiába védekezett volna bármivel, ahhoz is túlságosan részeg volt, hogy megálljon a lábán. Nem csoda, hogy a zsaruknak alig sikerült szót érteniük vele. A büntetést persze nem ússza meg, már csak az a kérdés, hogy a jogosítványától búcsúzó autós ilyen állapotban egyáltalán hogy jutott el a kocsijáig?

0 Tovább

Tízperces akciófilm a Mercedestől

Stuttgartban úgy döntöttek, nem várják meg a következő Jerry Bruckheimer filmet vagy a Cobra 11 új évadját, hogy a frissen bemutatott C osztály kupét szerepeltessék benne, inkább forgattak egy saját akciófilmet műkincslopással, jó nőkkel és látványos autós üldözéssel.

0 Tovább

Ismét bikinis lányokkal provokál a Nissan

A Nissan brazíliai részlege ismét egy olyan reklámmal rukkolt elő, amelyben a főszerepet buja női idomok kapják az autó helyett. Az alábbi videó elvileg a Nissan hétüléses egyterűjét, az amúgy dögunalmas formájú és nálunk nem kapható Livinát népszerűsíti, ám szerencsére maga a jármú csak néhány másodpercre tűnik fel a kisfilm vége felé.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek