Ha tetszik, akkor meg is van a megoldás. Természetesen a nagy álmok és lehetőségek országa, az Amerikai Egyesült Államok termelte ki ezt a vicces autós kiegészítőt.



Aki egyedivé szeretné tenni autóját, több ezer megoldás közül válogathat - a karosszériaelemek és a belsőtér átszabására a csillagos ég a határ. Biztosan találunk ízlésünknek és pénztárcánknak megfelelő megoldást. Épp ezért furcsa, hogy viszonylag ritka az autóemblémák átalakítására vállalkozó cég. Ezt a piaci rést egészen sajátságos módon igyekszik betömni az Emblem Alive.

 

 

A videóban látható előző szériás Ford Mustang paripája, galoppozásba kezd és egy nyerítés után még az autó nevét is elmondja. Aki itt még nem nevet túl hangosan, hallhatja, hogy a Chevy Camaróra szánt átszabott hűtőmaszkon a jelvény azt suttogja: "Amerika szívdobbanása" és ennek megfelelően dobog is egy párat. Óriási poénnak érezzük a dolgot, így rögtön írtunk is emailt Amerikába. Meg is jött a pozitív válasz: a jövő évtől tervezik termékük sorozatgyártását és hajlandóak akár az államokon kívülre is szállítani.

Biztos sokan tartják majd ízléstelennek, de simán lehet divat itthon is a forgó és hangot adó autóemblémákból. Képzeljük csak el, amint a lakótelepi tuningőrült srácok autója egy gombnyomásra, az embléma forgása közben szerelmük, vagy akár kedvenc focicsapatuk nevét mantrázza...