Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Drága drift volt

Az ember gyomra összerándul, ahogy elnézi ezt a keresztben sikló Audi S5-öst. Nem is lett jó vége...

0 Tovább

Újabb lelkes szervdonorok mérték össze a tudásukat

Ezúttal egy Audi R8-assal kergettek meg két sportmotorost a forgalmas autópályán. Ők is megfutják a 280 km/órát.

A múlt heti svédországi ámokfutás után, egy újabb sportkocsi-sportmotor „csata” került fel a netre. A helyszín ezúttal egy brazil autópálya, ahol egy Audi R8 és két sportmotor, egy Suzuki GSX-R és egy Kawasaki ZX-6R pilótája mérte össze a tudását. Az Audi műszerfalán középen jól leolvasható a sebesség, ami egyszer átlépi a 280 km/órás tempót, tehát a jelek szerint komolyan vették ezt a nemes versengést, amelynek a legnagyobb vesztese a két motoros lehetett volna, ugyanis túlélési esélyeiket még azzal is csökkentették, hogy farmernadrágban és kesztyű nélkül pattantak nyeregbe.

6 Tovább

Bepöccen és szétveri a saját Audiját

Még csak május van, de ez az év egyik legdurvább videója. Egy egyszerű baleset után a spanyol sofőrnél eltörik valami, kiszáll az Audiból és saját kezével (meg a fejével) kezdi szétverni az autót. Az igazi akció a videó vége felé kezdődik, de érdemes végignézni az egészet. Ez tényleg elképesztő.

5 Tovább

Audi R8-assal ökörködik a jeges kapubeállóban

Tudva azt, hogy a felvételen egy 16 éves hülyegyerek ökörködése látható, szinte várjuk, hogy mikor történik egy súlyos anyagi kárral járó esemény. Ugyan ez most a szerencsének köszönhetően elmarad, mégis jól jegyezze meg mindenki a videót: ezt ne csináljuk soha, de soha egy szupersportkocsival.

0 Tovább

Az audisok a legszexibbek

Egy felmérés szerint az autók alapján az Audikat vezető férfiakat tartják a szexuálisan legvonzóbbaknak a nők Németországban, míg a férfiaknak a minis nők tetszenek leginkább kocsi alapján.

0 Tovább
«
1234

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek