Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pisztollyal vetett véget a kakaskodásnak

Az orosz autós videókat képtelenség megunni. Itt van mindjárt egy ez a kis hétköznapi szösszenet egy kiadós közút kakaskodásról, pontosabban annak csak a szándékáról, mert mire rendesen beindulnának a dolgok egy kolléga véget vet az egésznek.

0 Tovább

Szexelő teheneket ütött el az autós

Kész, vége, le lehet szerelni az összes orosz belső kamerát, ki lett maxolva a történet. Ennél bizarrabb jelenetet nem lehet megörökíteni. Szerencsére úgy tűnik, hogy a tehén és a bika is jól vannak.

0 Tovább

Ésszel tanítja móresre a pofátlan autóst

Nincs itt semmi agresszió, csak egy kis nevelés. A twingós a szembejövők oldalán próbál előnyt szerezni, de egy jól nevelt sofőr nem hagyja az ilyesmit: szépen visszatereli a helyére.

3 Tovább

Lepofozta a sínről a mankós gyalogost

Van ez a szomorú hír, hogy a 4-es villamos vezetője felpofozott egy terhes nőt, mert szabálytalanul ment át a jármű előtt. Ez azonban semmi ahhoz képest, ami valahol Oroszországban történt: egy mankós gyalogos tartotta fel a villamost, a sofőr pedig kiszállt, és nemes egyszerűséggel lepofozta a sínről. És valószínűleg meg sem bánta.

1 Tovább

Betonkorláton előzi a sort

A kisautó mindenre jó, arra is, hogy félig a betonkorlátra mászva előzzük vele a lassan haladó sort. Lada Oka-bravúr Oroszországból.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek