Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lóval karambolozott az autó

Oroszországban bármi megtörténhet, 3245. rész. Akár az is, hogy egy kereszteződésben nem autó, hanem egy elszabadult ló száll belénk. Tényleg van ilyen, itt a bizonyíték.

1 Tovább

Kamera nélkül megszívod ezt a gázolást

Most tényleg, ezért kell minden orosz autóba kamera. Ez már abszolút a pofátlanság csúcsa, és ha nem lenne videós bizonyíték ellene, simán nyerhetne a nő a bíróságon. Ismét csak ajánlani tudjuk korábbi cikkünket, benne van minden, amit az orosz viszonyokról tudni kell.

0 Tovább

Apa kicsi lánya: 100-zal a jeges országúton, Audival

Van abban valami csodálatos, hogy az emberek hülyeségeket csinálnak, aztán bizonyítékként még fel is töltik saját agyatlanságukat az internetre. Ezen az orosz videón egy mintaapát láthatunk, aki átadja Audijának kormányát nyolcéves lányának egy havas-jeges országúton, hogy aztán a szeme fénye százzal száguldozzon. Oké, semmi hülyeséget nem csinál a kislány, ezzel máris jobb sofőrnek számít az orosz mezőny nagy részénél, de az ilyesmi mégis csak kimeríti a közúti veszélyeztetés tényállását. Az okos szülőket pillanatok alatt azonosították az orosz bloggerek, már keresi őket a rendőrség. Nem lennék most a helyükben.

2 Tovább

Fegyvert ránt, az autója elgurul

Ekkora lúzert is ritkán látni. Fegyvert ránt, hogy rendezze a közúti nézeteltérést a kollégával, a kéziféket viszont nem húzza be. A kemény csávó rohanhat az elszabadult autója után, a világ legnagyobb égése.

2 Tovább

Az év legjobb orosz belső kamerás videói

Egy hosszabb cikkben már kifejtettük, miért kötelező felszerelés az Oroszországban közlekedő autókban a belső kamera, kötelező olvasmány azoknak, akik esetleg nem értik ezt a jelenséget. Az idén még több kamera került az autókba, még több hajmeresztő jelenet került fel az internetre, íme egy remek válogatás ezekből. Tökéletes szilveszteri szórakozás!

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek