Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezt hívják pechnek

Mi annak az esélye, hogy egy erdő mellett autózva pont ránk dől egy fa? A jelek szerint nagy.

0 Tovább

Berezel, rombol és borul a béna taxisofőr

Ez egészen elképesztő. Az orosz taxisofőr megpróbál leparkolni, de nekikoccan egy Toyotának. Ettől berezel, megpróbál elmenekülni a helyszínről, de a nagy sietségben nekimegy még néhány autónak. Az utolsó jól fel is borítja, de ez még mind semmi: a videó leírása szerint a sofőr józanul mutatta be ezt a számtalan bravúrt. Hát, ezt azért elég nehéz elhinni.

0 Tovább

Rálő az autóra, hogy átengedjék a zebrán

Jó, lehet, hogy a pisztoly igazából nem valódi, de valami azért durran. És hát ilyen erővel igazi is lehetne, szóval Oroszországban pillanatok alatt lehetsz áldozat. Tapsoljuk meg az év apukáját.

3 Tovább

Fejes a kamion alá

Az alábbi videó egy újabb bizonyíték arra, hogy miért szerelnek fel annyi fedélzeti kamerát az orosz autósok. Rengeteg elkeseredett szerencsétlen flótás próbál úgy kártérítést nyerni, hogy egy autó elé veti magát. A lenti videóban nem bízza a véletlenre a dolgot az elszánt úr, mert egyenesen egy tartályautó alá ugrik fejest. A jelek szerint a sofőr már felkészült a hasonló esetekből, mert azonnal megáll. Az minden esetre priceless, ahogy főhősünk úgy elsétál - a ruháját azért kissé porolgatva -, mintha mi sem történ volna.

0 Tovább

Ha ön elé borul egy kamion, elhajt?

Egy újabb gyöngyszem az orosz fedélzeti kamerás őrületből, ezúttal egy kanyart benéző kamion és egy autó nagy találkozást örökítették meg. Az egészben az a legdurvább, hogy az esetet rögzítő autó sofőrje úgy elhajt a helyszínről, mintha mi sem történ volna.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek