Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Centiken múlt a néző élete

Most komolyan, ki az az őrült, aki az út közepére áll egy tereprali-versenyen? Ja, megvan, ez a nő: centikkel tévesztette el a mexikói San Felipe 250 egyik indulója, itt van a döbbenetes videó róla.

0 Tovább

Nem adta ki a kanyar a Nissan GT-R-nek

Van az úgy, hogy nem sikerül bevenni egy kanyart, a hegyi felfutókon gyakran előfordul az ilyesmi. Mondjuk érdekes, hogy mindenki simán fordult el, a 14-es versenyző viszont óriásit perecelt.

0 Tovább

Elképesztő ralibukás Norvégiából

Kellemes, hangulatos kép, a nézők melegednek a tűz mellett, aztán hoppá, egyszer csak elrepül egy raliautó a kamera előtt. Szerencsére a pilóta és a navigátor nem sérültek meg, a Fiesta viszont eléggé összetört.

0 Tovább

Trágyahalomba borultak a ralisok

Mikko Hirvonen kissé elnézett egy kanyart a Wales-ralin, pechjére a Citroën DS3-as egy trágyahalom közepén landolt, az anyag a kabint is beborította. Hirvonen szerint navigátora, Jarmo Lehtinen hibázott egy kicsit, mert elfelejtette megemlíteni, hogy a gyors hatosban vett kanyar "ennyire beszűkül."

0 Tovább

Félmeztelen csaj vinnyog a raliautóban

A videós siker tuti receptje: ültess egy félmeztelen csajt raliautóba. Melltartónak jó lesz a biztonsági öv, a látvány innentől garantált.

3 Tovább
«
123

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek