Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Touareg megúszta, de mi történt mögötte?

Valószínűsíthető gyorshajtás, egy kis aquaplaning, és a kamionnak annyi is volt. A fehér autó és a mögötte érkező Touareg (utóbbi centikkel, esetleg milliméterekkel) megúszták a becsapódást, de vajon mi lett a mögöttük érkezőkkel? Ez sajnos nem derült ki, ütközés mindenesetre volt.

0 Tovább

Halálugrás egy disznótól

Felmászott, leugrott, meglógott!

0 Tovább

Füsttel szívatják a kabrióst

Elképesztően suttyó divat van terjedőben Amerikában. Sokan szórakoznak azzal, hogy környezetvédelmi szempontból leginkább a szemétdombra való pickupjaikkal megállnak egy gyanútlan kabriós mellett, és direkt úgy indulnak el, hogy fekete koromfelhő boruljon rá. A videót készítő srácok is rendkívül viccesnek gondolják magukat, csak aztán nehogy egyszer jól móresre tanítsák őket. Megérdemelnék.

0 Tovább

Repülni akart a robogón

Na, mi lesz a vége? Persze, hogy az!

0 Tovább

Áttolattak rajta, aztán simán elsétált

Vagy fel sem fogta, hogy mi történt vele, vagy csak így próbálta levezetni a feszültséget. Szó szerint ki kellett másznia a teherautó alól, erre elsétált, mintha mi sem történt volna. A sofőr meg tolatott szépen tovább.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek