Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Majdnem kivasalta a vonat a gyalogost

Mert nagyon kell sietni, hiába erősebb a vonat. Szerencsére volt még idő visszabújni, de nem sokon múlt.

0 Tovább

A világ leghülyébb BMW-se

Túlzásnak tűnhet a cím, pedig nem az. Beáll a sínekre, ez önmagában félelmetes, aztán miután a sorompók leereszkednek, áll tovább egy helyben, nehogy megkarcolja a kocsit. Mégis mit gondol az ilyen, a vonat mit csinálna azzal a makulátlan fényezéssel? Hihetetlen mázlista, hogy valaki mindezek ellenére megszánja.

0 Tovább

Döbbenetesen hülye ötlet egy trolibusszal

A két jómadárnak az jutott eszébe, hogy rákötik egy trolibuszra az autót, és így majd biztosan beindul a motor. A megvalósítás, persze, totál amatőrre sikerült, a teljes akciót egyszerűen látni kell. Hogy jöhetett ki ilyen hülyeség a fejükből?

3 Tovább

Nem adta ki a kanyar a Nissan GT-R-nek

Van az úgy, hogy nem sikerül bevenni egy kanyart, a hegyi felfutókon gyakran előfordul az ilyesmi. Mondjuk érdekes, hogy mindenki simán fordult el, a 14-es versenyző viszont óriásit perecelt.

0 Tovább

Emberre támad a Lada

Szegény tulaj csak kényelmeskedni akart, bekapcsolta a távirányítós indítórendszert, amellyel kemény tíz másodpercet lehet amúgy spórolni. Csakhogy az elektronikának rossz napja volt, és a Lada lázadást megvalósítva magától elindult.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek