Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen parkolás csak a filmekben van

Oké, legyünk tárgyilagosak, a fehér Corsát vezető nő nem szándékosan mutatta be a kaszkadőrmutatványokat megszégyenítő parkolást. Hogy mitől pánikolt be és veszítette el uralmát az autó felett, nem világos, de a lényeg az, hogy senkinek nem esett baja. Az akció pedig tényleg nagyon látványos.

0 Tovább

Sakálüvöltéssel a kamion ellen

Mi a francot csinálsz? Neeeeeeem, neeeem, neeem! És egy csúnya szó. (A baleset a kanadai Ontarióban történt.)

2 Tovább

A legbénább mentőakció

Eleve nem volt valami nagy terv, de a végeredmény egyenesen katasztrofális. Egy szimpla árokba csúszásból abszolút totálkár lett, bravó!

0 Tovább

Kiüti a bringást az agresszív audis

De mondhatjuk azt is, hogy a londoni biciklis magának kereste a bajt. Akárhogy is, bizonyos értelemben megérdemlik egymást, ez egy teljesen felesleges incidens volt.

15 Tovább

Megszívják a motoros banditák

Azt hitték, simán kirabolják a manust, de pechjükre a kollégája pont látta az akciót. Nem is vacakolt, a pickupjával simán a banditákba rongyolt, és az egyik ugyan elmenekült, a másikat azért megleckéztették kicsit.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek