Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rendőr lóg a taxi ablaktörlőjén

A kirgiz rendőrök nem ismerik a tréfát. Ha kell, az ablaktörlőn lógnak, amíg bírják, de leesés után sem adják fel az üldözést. Ilyen a szakmai alázat, kérem.

0 Tovább

Brutális fosztogatás a parkolóban

Az ilyen motoros bandákkal senki nem mer szembeszállni Venezuelában. Ilyen, amikor végigfosztogatnak egy egész parkolót, elképesztő.

0 Tovább

Egymás után kétszer törte össze a Ferrarit

Ez, kérem, művészet: a Ferrari 360 Spiderrel előbb nekicsapódott egy taxinak a remek képességű sofőr Hongkongban, aztán a cserbenhagyás után még egyszer eldobta a vasat. Minek ülnek az ilyenek Ferrariba?

0 Tovább

A nők is tudnak parkolni!

Jó, ez csak egy Fiat 500-as, az nem valami nagy autó, de ez a manőver akkor is példás. Itt jegyezzük meg, hogy az autók lekoccolása láthatóan szándékos, vannak kultúrák, ahol ezt így csinálják.

0 Tovább

A legrosszabb hely a pisilésre

Áll az autó a síneken, minden irányból autók kerülgetik, erre emberünk mit csinál? Lehúzza a sliccét, és könnyít magán. Ilyen tényleg nincs!

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek