Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Parkoló Ferrarinak ment a rendőrautó

Lehet, hogy a sárga Ferrari 458 Spider gazdája nem egészen szabályosan parkolt Londonban, de azért mégis kellemetlen lehetett, amikor az autójához visszatérve egy BMW rendőrautót talált a sportkocsi hátuljában.

0 Tovább

Ropira törte a Ferrariját a részeg focista

A török Gaziantepspor ukrán csatára, Artem Milevszkij részegen száguldozott tavaly vásárolt Ferrari Californiájával Törökországban. Persze, felkenődött vele a szalagkorlátra: az autónak annyi, a játékos megúszta.

0 Tovább

Ezt a Ferrarit bizony összecsukták

Egzotikus ritkaság a pályahasználatra épített Ferrari 458 Challenge, amelyből most eggyel kevesebb van. Az alábbi videóban éppen a megsemmisülése látható. Az eset a németországi Nürburgringen történt, ahol a pilóta egy gyors kanyarból kijövet ráment a fűre, mire azonnal megpördült a 570 lóerős sportkocsi. A videó leírása alapján az utasnak nem lett baja, a sofőrről nincs információ.

1 Tovább

Gyerek driftel a Ferrarival

Apa a 458 Italiában felejtette a kulcsot? Könnyen elképzelhető. A líbiai srác mindenesetre nem teketóriázik, azonnal kihasználja az alkalmat, miközben testvére/haverja filmezi. De legalább nem töri össze!

0 Tovább

Autómosó törte össze a Ferrarit

A méregdrága sportautó tulajdonosa a lehető legkényelmesebben akarta megúszni az autómosást, felhívott egy céget, aminek az egyik munkatársa el is vitte a Ferrarit 458-at, de nem egészen úgy történt minden, ahogy eltervezték.

A ritka sportautótól fellelkesült sofőrünk a nedves úton elvesztette uralmát az autó felett és a padkának csapódott, ráadásul olyan szerencsétlenül, hogy a bal első és a jobb hátsó kerék is kitört, ami szinte biztos, hogy gazdasági totálkárt jelent egy ilyen nehezen és drágán javítható autó estében. Biztosítás ide vagy oda, nem lennénk most a szerencsétlen flótás helyében.

2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek