Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szilveszterkor lett öngyilkos egy Ferrari

A Ferrari F430-ashoz senki nem nyúlt, a parkolóban álldogálva hirtelen kigyulladt. A tulajdonost a guta üthette meg, hogy így kezdi 2013-at.


0 Tovább

Justin Bieber a legirritállóbb sofőr

A 18 éves kanadai énekes simán megállítja a forgalmat hófehér Ferrarijával, ha be akar szólni egy paparazzinak.

6 Tovább

Begolyózik a kóbor Ferraritól a kisfiú

A Ferrarikért kisfiúként is lehet rajongani, és a Kanári-szigeteken valószínűleg nem számítanak mindennapos látványosságnak a sportkocsik. De talán túlzás lányos visítást produkálni egy ilyen utcai akció miatt.

1 Tovább

Lezúzta egymást a két ferraris

Bár a képek alapján nem ezt gondolnánk, a két ferrarisnak a haja szála se görbült miután nagy tempóval összeütköztek egy autópályán.

1 Tovább

Kiállításról hazafelé törte össze a Ferrari F40-est

Még egy Ferrari F40-essel kevesebb szaladgál az utakon, ezúttal Vancouverben törtek össze egy klasszikust. A valószínűleg tapasztalatlan sofőr egy kiállításról tartott hazafelé a sportkocsival, amikor a vizes úton elveszítette felette az uralmat. A Ferrari több karosszéria-eleme is komolyan megsérült, valamint az olaj is elfolyt belőle. Kár érte.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek