Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Négyszer nyomja meg parkolásnál a Ferrarit

Rendben, hogy szűk a parkolóhely, az is igaz, hogy a franciáknál divat a másik autónak koccanni a lökhárítóval, de azért mégis csak nonszensz, amit ez a golfos művel. Négyszer nekimenni egy F430-asnak, amelynek állítólag közel hétmillió forintba került az egyedi fényezése, nos, nem túl elegáns.

6 Tovább

Áthajtott a rendőr lábán a Ferraris, kiszedték az autójából

Áthajtott a rendőr lábán a Ferraris, letartóztatták A ferraris fiatalember valamiért azt gondolta, hogy a parkolási bírságot megúszhatja, ha „szép csendben” elhajt a papírmunkát végző rendőr mellett New Yorkban. Nem jött be a számítása, így kicsit drágábban és macerásabban jött ki a dologból.



3 Tovább

Kalapáccsal verték szét a hetvenmilliós Ferrarit

Egy kalapácsos ámokfutó vert szét egy skóciai Ferrari-kereskedésben parkoló 612 Scagliettit. Az autóban körülbelül 15 millió forintos kárt okozott az ismeretlen, akinek akcióját elejétől a végéig megörökítette a biztonsági kamera. Az autó az ingatlanfejlesztő Rajinder Singhé, aki egyszerű alkatrészcserére adta le a sportkocsit. "Olyan az egész, mint egy rossz vicc. Leadtam egy 200 ezer fontot érő autót, amit gyakorlatilag totálkárosan kaptam vissza. A rendőrök kérdezték, van-e haragosom, de könyörgöm, a kereskedéstől mérföldekre lakom, senki nem tudhatta, hogy ez az én autóm. Sok jóra nem számíthatok az ügyben" - panaszolta a tulajdonos az egyik helyi lapnak.

0 Tovább

Rádudált a lóra, kapott egy rúgást a Ferrarijára

Pont akkor keveredtek a sanghaji lovasklub tagjai az egyik betonútra a World Expo Center közelében, amikor egy Ferrari 458 Italia és egy Lamborghini Aventador is a dugóban ácsorgott. A ferraris nehezen viselte a tétlenséget, folyamatosan nyomta a dudát, amire az egyik ló egy jól irányzott rúgással reagált. A tulajdonos, persze, kiakadt, de a hírek szerint nem hívta a rendőrséget, merthogy autójára "elfelejtett" rendszámot kérni.

3 Tovább

A világ legjobb garázsa

Lehetne Chris Smarté, ha az a Ferrari 250 GTO nem csak az ajtajára lenne festve, hanem tényleg bent állna. Az egykori művészeti egyetemi hallgató feladta, hogy valaha is összespóroljon 15-20 millió fontot a világ egyik legdrágább autójára, inkább pingált egyet a garázsfalára.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek