Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elszállt az ugratón a Ferrarival

Egy Ferrari 360-assal Hazárd megye lordjait játszani elég durva móka. Vagy ostobaság. De legyünk jó fejek, a tulaj nyilván csak elfelejtette, hogy a dombra ésszel kell felmenni, most már azonban hiába bánkódik. Ez egyébként egy sima, családi hangulatú autóbemutató volt, nem valami verseny vagy ilyesmi.

0 Tovább

300-nál durrant el a Ferrari kereke, túlélték

Egy 41 éves ferraris nyomta, ahogy a csövön kifér a német A7-es autópálya egyik sebességkorlátozás nélküli szakaszán. Körülbelül 300-zal ment, amikor a jobb hátsó gumi szétdurrant, az F430 Scuderia irányíthatatlanul csapódott a szalagkorlátba. A csodával határos módon a sofőr és 39 éves utasa is karcolások nélkül szállt ki a roncsból. Amikor a rendőrök megkérdezték, hogy mégis mennyivel ment a baleset előtt, a tulaj lazán csak annyit mondott, hogy "amikor vezetek, nem nézem a sebességmérőt."

0 Tovább

Meghajtja apa Ferrariját a kissrác

A szemre hatévesforma indiai kisfiú alig éri el a pedálokat és a kilátással is gondban van, de ettől függetlenül egész magabiztosan terelgeti az F430-as Ferrarit kis barátjával az anyósülésen. Apa vagy nagyon tudta, hogy mit csinált, amikor a slusszkulcsot a gyerek kezébe nyomta, vagy csak szimplán egy idióta. 

0 Tovább

Beleállította a Ferrarit a szalagkorlátba

Előveszi a nagy Ferrari-rajongó a mobilt, hogy levideózzon egy 458 Italiát, valószínűleg ő maga sem gondolt rá, hogy balesetet fog látni. Amikor a ferraris megpróbál előzni az esőtől nedves autópályán, valamilyen rejtélyes okból elveszíti uralmát az autó felett és már csattan is a szalagkorlátba. Ha valami, ez teljesen elkerülhető lett volna, a tulaj kezet foghat a szintén nagyon ügyes Afrojackkel.

6 Tovább

Ferrari Enzóval csapatnak a szántóföldön

Mit csinálnak a gazdagok, ha nagyon unatkoznak? Mindenféle drága autóval művelnek olyan dolgokat, amilyeneket nem annyira illik. Ugyanezek a srácok voltak azok is, akik a Rolls-Royce Phantomot elvitték egy kis fűnyírásra.

5 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek