Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Verekedni kezdett a Ferrari-sofőr

Nem egy felemelő látvány az alábbi jelenet: a Ferrari F430 Spyder sofőrje valami miatt megharagudott a mögötte álló taxisra, olyannyira, hogy meg is ütötte szegény párát. Bár egy arra haladó autó némileg eltakarja a jelenetet, azért jól látszik, hogy a ferraris még egyszer megüti a taxist, aki össze is esik ezek után. Elkeserítő szituáció és az is, hogy az arra járók a bámészkodáson kívül gyakorlatilag nem tesznek semmit.

2 Tovább

Hetvenmilliós Ferrarit tört az újságíró

A nagyobb piacok autós újságírói még a magyar kollégáknál is jobb helyzetben vannak: őket szuper exkluzív bemutatókra is elviszik a nagyobb sportautó-gyártó cégek. Ennek azonban nem mindig lesz jó vége.

A brit Car Magazine újságírója egyik volt annak a kétszáz szerencsés újságírónak, akik a Dolomitokban lévő Plan de Corones hegy körül próbálgathatták a Ferrari új négyüléses sportautóját.

A különleges összkerékhajtással szerelt 660 lóerős FF-ek irányítása azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy azt a brit kolléga számolta, így pillanatok alatt sikerült a hetvenmilliós olasz csoda futóművét lenullázni. A padkázást a kolléga meg is örökítette.

1 Tovább

Eladó Dr. Dre törött Ferrarija

A roncstelep helyett a német Ebay-re került az a kék Ferrari 360 Modena, melyet Dr. Dre és Eminem "I Need a Doctor" című közös klipjében törtek össze. A videó elején Dr. Dre vezeti az olasz sportautót, majd balesetet szenved vele. A látványos repülést egy piparámpával vették fel. Az amerikai piacos 360-ast kibelezték és becsövezték az alaposan előkészített mutatvány előtt.

0 Tovább

Veterán Shelby egy vadonatúj Ferrari ellen

Két anyagilag jól eleresztett amerikai fiatalember nem tudta eldönteni, hogy melyikük autója gyorsabb, ezért fogadtak 400 ezer dollárban és kivitték a vasakat egy versenypályára.

Dan Bilzerian, aki egy szépen felpolírozott 1965-ös Shelby Cobra tulajdonosa vitába keveredett Tom Goldstein nevű cimborájával, aki amellett kardoskodott, hogy vadonatúj Ferrarijával bármikor legyorsulja a veterán Cobrát. A vita odáig fajult, hogy 400 ezer dolláros fogadást kötöttek és kivitték a két autót a Las Vegas-i Motor Speedway versenypályára, ahol profi körülmények között csaphattak össze. Az alábbi videóból kiderül, hogy mire volt képes a Shelyb Cobra a Ferrari 458 Italia ellen és ki nyerte meg a versenyt a nem kevés pénzzel együtt.


0 Tovább

Így kell Toyota Corollából Ferrarit építeni

 

Sokan nekivágtak már, hogy különböző típusokból megpróbáljanak egy Ferrari F430-ashoz hasonló autót faragni, ám eddig bizonyára csak egy indiai cégnek jutott az eszébe, hogy Toyota Corollát használjon donornak.A Mumbaiban székelő Executive Modcar Trendz nevű cég a képek alapján véghezvitte a lehetetlent és valahogy egy egész szemrevaló F430-replikát faragott egy Corollából. A cég honlapján meglehetősen szűkszavúan számolnak be a folyamatról, így pontos műszaki információink nincsenek a replikáról, mindössze annyit tudni, hogy eddig ez az egy darab prototípus létezik belőle, de igény szerint bárkinek összekalapálnak egyet, amihez mintegy 22 ezer dollárt kell összespórolni. Az indiai Ferrari mellé már csak egy kazah Rolls-Royce Phantom hiányzik az álomgarázsból.


0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek