Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ennyire bénán nem lehet kiállni egy parkolóból

Lehet mélázni azon, hogy ez a videó most kamu vagy igazi, de annyi mindent láttunk már, hogy bátran kijelenthetjük: tényleg vannak ilyen bénák az utakon. Ha ez most esetleg színészkedés is volt, a full fapad Corsa kormányának tekergetése közben legalább megdolgozott az elkövető a hírnévért. Érdemes amúgy nézni a háttérben lévő kombit, azzal is megy ám az ügyeskedés.

0 Tovább

Valaki vegye el ennek a nőnek a jogsiját!

Sok megdöbbentő dolgot látni parkolással kapcsolatban, de ez már tényleg egészen hihetetlen. Az ukrán nőnek már leparkolnia sem sikerült túl ígéretesen a Micrával, amit azonban az elindulás után művelt, arra nincs mentség. Jogosítványt elvenni, bezúzni, soha vissza nem adni!

2 Tovább

Ennél bénábban nem lehet parkolni

Hosszú ez a videó, de minden egyes perce aranyat ér. Tulajdonképpen elképesztő, hogy ez a nő jogosítványt kapott, de kicsit őt is sajnáljuk: nyilván tudja, hogy minden nap, amikor hazaér, ilyen tortúra vár rá. Talán nem tart mindig ennyi ideig, de szörnyű lehet ezzel a tudattal élni. Vagy nem.

8 Tovább

A parkolófiú döbbenetes bénázása

Megállt a lejtőn, kiszállt a kocsiból - de a kéziféket nem húzta be. Nagyot csattant az autó a falon, a srácnak pedig valószínűleg ugyanekkora robajjal esett le, hogy kereshet új állást.

0 Tovább

Új világcsúcs párhuzamos parkolásban

Ronny Wechselberger csak pár hónapig tartotta a párhuzamos parkolás világrekordját. A kéziféket ügyesen rángató német egy autójánál mindössze 14 centiméterrel nagyobb helyre vágódott be, a csúcsot a Guinness is hitelesítette. A júniusi csúcsot december 10-én döntötte meg egy Miniket hajtó brit csapat: előbb John Moffatt faragta le a rekordot 13,1 centiméterre, majd testvére, Alastair Moffatt is megcsinálta ugyanezt. Ebben a videóban végre elbénázott kísérletek is láthatók.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek