Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karambol és cserbenhagyás a világ legrosszabb parkolása után

Igen, tudjuk, hogy a férfiak is tudnak ugyanolyan bénán parkolni, mint a nők, de erről mindig kevesebb a videós bizonyíték. Ezen az oroszországi felvételen két nő főszereplésével láthatunk sokkolóan béna parkolást: a Dacia kormánya mögött ülő hölgy először elsodorja barátnőjét, padlógázzal beletolat egy másik autóba, majd teljesen megzavarodva fogja magát és elhajt. Azt sem nézi meg, mi lett a segítőjével - hát, ehhez azért pofa kell.

0 Tovább

Négyszer nyomja meg parkolásnál a Ferrarit

Rendben, hogy szűk a parkolóhely, az is igaz, hogy a franciáknál divat a másik autónak koccanni a lökhárítóval, de azért mégis csak nonszensz, amit ez a golfos művel. Négyszer nekimenni egy F430-asnak, amelynek állítólag közel hétmillió forintba került az egyedi fényezése, nos, nem túl elegáns.

6 Tovább

Áthajtott a rendőr lábán a Ferraris, kiszedték az autójából

Áthajtott a rendőr lábán a Ferraris, letartóztatták A ferraris fiatalember valamiért azt gondolta, hogy a parkolási bírságot megúszhatja, ha „szép csendben” elhajt a papírmunkát végző rendőr mellett New Yorkban. Nem jött be a számítása, így kicsit drágábban és macerásabban jött ki a dologból.



3 Tovább

Tóba tolatott a parkolóhely helyett

Elég kínos, ha valaki összekeveri a fékpedált a gázzal, de néha megtörténik. Pont úgy, mint ezzel a kínai sofőrrel, aki a finom indulás után úgy bevágta autóját a tóba, hogy csak úgy nyekkent.

0 Tovább

Parkolás több koccanással

Aki járt már igazán forgalmas nagyvárosokban, az tudja, hogy szinte lehetetlen megfelelő parkolóhelyet találni. A legbosszantóbb az, ha találunk egy helyet, de az autó pont nem fér be. Az alábbi videón egy New York-i férfit még ez sem zavar meg, inkább többször belemegy a többi autóba, de valahogy beerőlteti a Toyota Camry-ét.


0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek