Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kell felborítani egy tankot

Azt hinnénk, hogy egy tank egyszerűen sérthetetlen, csak félelmetes fegyverarzenállal lehet mozgásképtelenné tenni. Átmegy mindenen, ami az útjába akad.

Ehhez képest a katonáknak sikerült bebizonyítani, hogy egy tank sem sérthetetlen. Elég egy rossz felállás a szállító járműre, és máris kész a baj. Nézzék meg, hogyan nem szabad tankot vezetni!

0 Tovább

Harckocsival hajtott át egy Mercin a vilniuszi polgármester

A litván főváros polgármestere, Arturas Zuokas megelégelte, hogy a drága sportkocsik és luxusautók sofőrjei rugalmasan értelmezik a közlekedési szabályokat, és rendszeresen tiltott helyen, vagy éppen a biciklisávon parkolnak. Látványos kampányfogást talált ki, egy szovjet BTR harckocsival áthajtott egy tilosban parkoló W140-es Mercedesen. A drasztikus lépés biztosan hatásosabb, mint néhány büntetőcédula az ablaktörlő alatt. A lelkes polgármester az akció után gondosan feltakarította a luxusautó széthullott darabjait és elektromos rollerjén távozott. Gyenge idegzetű Mercedes-rajongóknak nem ajánlott!

2 Tovább

Felrepült a parkolóházba a sportkocsi

Valószínűleg a sofőr lepődött meg a legjobban ezen a mutatványon, melyet egy parkolóház biztonsági kamerája rögzített. A fehér sportkocsi nekihajtott valaminek, emiatt felrepült és a kerekeire érkezve pont egy üres helyen landolt, igaz keresztben. Bár egy autóval ezt csak egyszer lehet eljátszani, a kormány mögött ülő, megszeppent vezető sértetlenül szállt ki, és biztosan sokáig gondolkodik még rajta, mindez vajon hogy sikerült?

2 Tovább

Tilosban parkolva büntetnek a tilosban parkolásért a közteresek

Szinte idilli a Lágymányosi híd budai lábánál elterülő Infopark: nagy tér, zöld park, szökőkút, drága kávézók, és persze modern irodák, rengeteg mélygarázs-parkolóhellyel. Amelyek bérleti díja – az irodákéhoz hasonlóan – horribilis összeg, középvezetőtől lefelé nem is igen fizetik a cégek alkalmazottaiknak, így aztán mindenki úgy és ott próbál parkolni, ahol tud.

Ha az épületek közötti díszburkolaton, akkor megbüntetik. Ha a Budafoki út felé tartó közúton, szabályosan, akkor jó eséllyel letöri a tükrét valami nagyobb jármű – ahogy az történt már sokszor. Ha ettől félve két kerékkel feláll a padkára, akkor megbüntetik. Szerencsére az ELTE új épületeinél rengeteg a szabadtéri parkolóhely – csakhogy az egyetem ezt nemrég sorompóval lezáratta dolgozói és diákjai számára. Az Infopark üzemeltetője ezzel párhuzamosan úgy döntött, ő is lezárja a vendégparkolót, és körlevélben hívta fel az infoparkiak figyelmét kiváltságos helyzetükre, hogy a város belsőbb részeivel szemben itt ingyenes parkolás.  

Ha valaki tízperceken át sem talál szabályos parkolóhelyet, miközben már rég a számítógépe előtt kellene görnyednie, könnyen rossz útra léphet, és padkára, utcasarokra állhat. Az újbudai közterület-felügyelet piros Nissan Note-ja napi rendszerességgel megjelenik, és lecsap a renitensekre, csak úgy szórják a 30 ezres büntetéseket.

Távol áll tőlünk a szegény dolgozóról kialakított képet szembeállítani a gonosz hatóságéval. A közterületesek dolga sem könnyű: szabályos parkolóhelyet például ők sem mindig találnak.

2 Tovább
12345
»

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek