Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legdurvább parkolási szívatás

A Tel Aviv-i nő szabályosan leparkolt egy helyre, amelyből utólag mozgássérültek számára kialakított parkolót csináltak a helyi útkarbantartók. A munka befejezése után nem sokkal a lopós autó is megérkezett, a tulajdonoshoz meg ment a 60 ezer forintnak megfelelő büntetés. A nő szerencséjére az esetet rögzítette egy biztonsági kamera, a Tel Aviv-i városvezetés utólag nem győzött bocsánatot kérni tőle. A helyi hatóságok ígéretet tettek arra, hogy ilyesmi többet nem fordul elő. A helyiek meg nyilván hiszik, ha látják.

1 Tovább

A legbizarrabb parkolási incidens

Meg se próbáljuk elmagyarázni, hogy itt mi történik - mert mi sem tudjuk. A videó állítólag tajvani, de ha így van, ott jobbkormányosak az autók. Vagyis az a nő, akit elsodort az autó, majd elsétált, mintha mi sem történt volna, maga a sofőr volt. De ez csak úgy lehetséges, ha a kocsi önálló életre kelt. Vagy nem? Rejtélyes, iszonyatosan rejtélyes!

3 Tovább

Hogyan ne parkoljunk BMW-vel

Aki meg tud venni egy BMW Z4-est, még nem biztos, hogy vezetni is tudja. Íme a bizonyíték, amit ez a szegény autó kap, az elképesztő. Az meg külön vicces, ahogy a videó készítője (vagy barátja) menet közben kapcsol, hogy talán az ő autójának ment neki az ügyes BMW-s.

2 Tovább

Lerángatták a sínekről a hülye nő Hondáját

A videó eredeti leírása szerint egy nő tévesztette össze a villamossíneket egy parkolóval. Ne firtassuk, hogy lehetett ennyire hülye, örüljünk annak, hogy kéznél volt néhány erős legény, akik lerángatták a pályáról a Jazzt.

1 Tovább

Pofán csapta a Merci-ajtó a figyelmetlen nőt

Egész precízen oldja meg a tolatást a szőke nő a Mercivel, de aztán elszabadul a pokol. A domb tetején kiszállt, hogy összeszedjen valamit, de a kézifékről elfeledkezett. Az autó útjából még valahogy kikeveredett, de ahogy utána futott, jött a csatt. Duplán.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek